Mercadona incorpora el servei de Punt d'Acabat a les seves carnisseries

A partir d'ara qualsevol client del nostre país podrà demanar que el carnisser talli la carn envasada de la forma que prefereixi

Mercadona dispone de un nuevo servicio de Punto de Acabado en la Carnicería
Mercadona disposarà d'un nou servei d'acabat a les seves carnisseries | Mercadona

La cadena de supermercats més gran del nostre país, Mercadona, ha anunciat una important novetat als seus establiments. I és que, a partir d'ara, a qualsevol supermercat, a la secció de Carnisseria, hi haurà també un Punt d'Acabat. Es tracta d'una zona on els clients podran portar la carn envasada que tenen pensada comprar, per tal que el carnisser la talli de la manera que prefereixin. 

En aquesta nova secció de Punt d'Acabat els compradors podran escollir la carn que desitgin, de la gran varietat de vedella, porc, pollastre o gall d'indi que té la marca de supermercats valenciana. Els carnissers s'ocuparan de tallar-la, i estalviaran feina als clients, que ja no hauran de fer-ho ells mateixos a casa. 

El Punt d'Acabat no és l'única novetat

Un bon exemple és que un client agafi un filet, i li demani al carnisser que el talli en trossos més petits, o un pillastre sencer i es vulgui oblidar de separar-lo en diverses parts per guardar-lo al congelador. Però això no és tot, i és que, més enllà de l'innovador Punt d'Acabat, Mercadona també prepara més sorpreses. La marca de supermercats valenciana oferirà a partir d'ara una major varietat de productes frescos i de qualitat. 

Segons ha indicat Mercadona, els seus clients trobaran a partir d'ara una major varietat de productes, i fins i tot productes carnis nous. De fet, aquest canvi també estarà molt relacionat amb els costums i els plats típics de cada regió del nostre país. 

Una clara aposta pels productes frescos i de proximitat

Què implica exactament això? Doncs bé, els clients de Mercadona podran comprar pollastres grocs de Galícia, corder local als locals de Castella-La Manxa, lletó de Castella i Lleó, i fins i tot la famosa vedella d'Astúries. A Catalunya, l'aposta serà sobretot per a les tradicionals botifarres. 

La marca valenciana vol promocionar els productes carnis del nostre país, i per això col·labora amb un total de 5.200 ramaders, que ofereixen carn d'origen 100% espanyola, sigui de porc, vedella, pollastre o conill. Al mateix temps, la companyia de Juan Roig també vol apostar per aconseguir la màxima frescor dels productes, perquè tinguin «més temps de vida per al seu consum a casa del client». 


Comentaris

envia el comentari