Vista del nou model de botigues Mercadona

Mercadona millora un dels seus productes més populars i enamora els clients

Mercadona ha millorat la qualitat de les càpsules de cafè compatibles amb màquines Nespresso, que a més, ja no són de plàstic

Mercadona ha millorat la qualitat de les càpsules de cafè. A més, n'ha modificat l'envàs i el material amb què estan fetes. Abans es venien en un paquet de plàstic que ara és de cartró; i les càpsules, que també eren de plàstic, ara són d'alumini.

Amb aquesta millora, el cafè té més cos, sabor i aroma i també és més cremós.

Així doncs, segons explica la companyia, haver millorat la qualitat de les càpsules fa que el producte s'adapti a les necessitats dels clients, ja que demanaven un cafè diferent per a cada moment del dia.

El cafè fet amb càpsules de Mercadona a partir d'ara serà més bo

Concretament, les varietats de cafè de càpsules de les quals s'ha millorat la qualitat són les següents: descafeïnat, espresso, Colòmbia, doble espresso, ristretto i extrafort. La nova recepta l'ha elaborat el proveïdor totaler Delica a les instal·lacions que té a Suïssa.

A més, la cadena valenciana també ha modificat l'envàs amb què es venen les càpsules i el material amb què estan fetes. Ha substituït el paquet de plàstic per un de cartró, i les càpsules, que eren de plàstic, ara són d'alumini.

És un pas més de l'estratègia de Mercadona per a reduir els plàstics. La companyia també destaca que a les botigues físiques hi ha «papereres per a reciclar correctament tota mena de càpsules”.

Aquestes varietats millorades s'aniran incorporant progressivament als supermercats de la cadena, procés que durarà fins a finals de novembre.

Una varietat de cafè per a cada moment

Mercadona ha definit cada varietat de cafè gràcies a l'ajuda dels consumidors. També ha tingut en compte els moments en què el cos els demana cafè. Ets dels que pren cafè al matí, després de dinar, o per berenar? Tinguis els hàbits que tinguis, Mercadona té un tipus de cafè per a tu.

I és que hi ha moltes maneres de preparar el cafè. No només depèn del moment, també dels gustos de cadascú. Així doncs, Mercadona ha renovat l'assortiment de càpsules compatibles amb Nespresso per a adaptar-se a les nostres necessitats.

Clienta al lineal de cafès de Mercadona agafant una caixa de càpsules de cafè.
Mercadona conquista els seus clients amb les noves càpsules de cafè | Mercadona

A continuació, t'expliquem com és cada varietat de cafè i qui és el moment ideal per a consumir-la.

  1. Extrafort: aquest cafè té aromes especiades, notes picants i un sabor torrat d'allò més intens. A més, té molt de cost i amargor, cosa que fa que sigui una opció perfecta per a consumir amb llet.
  2. Ristretto: té notes de grosella negra i caramel i, a més, un toc just d'acidesa. De sabor, és dolç i torrat, i és ideal per a prendre amb llet.
  3. Espresso: si us agrada aquest tipus de cafè, heu de tastar el de Mercadona. Té una aroma dolça de caramel i notes àcides, de xocolata i de nou. A més, és molt equilibrat i cremós.
  4. Colòmbia: aquest cafè d'origen colombià té notes dolces de caramel. A més, també té una acidesa cítrica i un toc de baies negres. De cos, és intens, i de gust, és poc amarg.
  5. Descafeïnat: si no prens cafeïna, has de tastar aquesta varietat. Es tracta de cafè maltat mb notes picants i una aroma suau de cereals i cacau amarg.
  6. Doble espresso: aquest cafè té notes de xocolata negra, aroma de fusta i un toc picant exquisit. Gairebé no té acidesa.
  7. Descafeïnat espresso: és una varietat de cafè maltat amb notes dolces de xocolata. Té una textura suau i cremosa i una aroma de cítrics. És equilibrat i lleuger.

 

Mercadona vol fer feliços els seus clients i per això ha adaptat les càpsules de cafè a les seves necessitats. Si ets amant del cafè, has de provar aquestes càpsules. N'hi ha una per a cada moment del dia.