Mercadona millora un dels seus productes i va molt bé aquest hivern

La companyia valenciana ha reforçat la qualitat dels seus productes de gelea reial i pròpolis, tant per a adults com per a infants

El Mercadona de la Sedera
Mercadona ha reforçat la qualitat dels seus productes de gelea reial i pròpolis | Mercadona

Mercadona sempre intenta millorar la qualitat dels seus productes i oferir novetats als seus clients. Aquesta vegada, Mercadona ha renovat l'assortiment de complements alimentaris de gelea reial, tant per a adults com per a infants. Aquests productes tenen una nova formulació que serveix per reforçar el sistema immunitari. A més, s'ha incorporat 'QuinApetit' com a «novetat estimulant de la gana infantil», tal com podem llegir en un comunicat de la companyia.

Per tal d'aconseguir un bon producte, Mercadona ha realitzat un procés d'innovació a Mislata (València), juntament amb alguns clients. Així, han pogut detectar noves necessitats i han aconseguit millorar el seu assortiment suprimint sucres «i incrementant la concentració d'actius» per tal de reforçar el sistema immunitari.

Fotografia de complements alimentaris de Mercadona
Aquests complements alimentaris són ideals per als mesos d'hivern | Mercadona

A part d'aquesta missió, Mercadona també ha reduït l'ús de plàstic, substituint les ampolles per sobres d'alumini i eliminant el precintatge. Pridaho-Farma, empresa madrilenya, és l'encarregada d'elaborar 'Jalea Geleia Real & Própolis' i 'QuinApaetit'. Ambdós tenen un preu de 4,95 euros.

Per consumir la gelea reial de Mercadona pots diluir el contingut del sobre en aigua, suc o llet. L'ideal és consumir un sobre diari a l'hora d'esmorzar per tal d'obtenir l'energia que es necessita. 

Avantatges de la gelea reial

Si encara no coneixes les propietats i beneficis de la gelea reial, nosaltres t'ho expliquem. La gelea reial, que és l'aliment de l'abella reina, és un gran complement alimentari. A més de ser rica en aigua, també és una gran font d'hidrats de carboni i proteïnes, àcids grassos, vitamines i minerals, entre molts altres components.

Segons explica la Dra. Dª. Ana Haro García per a 'lechepuleva.es', la gelea reial té nombrosos beneficis per als humans, entre els quals es poden destacar els següents:

 • És energètica.
 • És capaç de millorar el rendiment físic i mental.
 • Augmenta les defenses del nostre organisme.
 • Compta amb una acció antisèptica i bacteriostàtica, ideal per preveure els processos gripals.
 • Retarda els signes de l'envelliment. Segons l'experta, la gelea reial també és capaç de suavitzar i afinar la pell.
 • Ajuda a la recuperació del pes i de la gana.
 • Minimitza el cansament i la fatiga a causa de la seva aportació energètica.

Altres vitamines i suplements de Mercadona

A més de la gelea reial i el pròpolis, la companyia valenciana compta amb un ampli assortiment de complements alimentaris, entre els quals podem destacar els següents:

 • Multivitamines. Aquest complement alimentari té 40 càpsules amb 13 vitamines i 6 minerals.
 • Càpsules per a cabell i ungles: Aquesta caixa Deliplus té 40 càpsules, que no contenen gluten, amb un alt contingut en biotina (que és ideal per als cabells) i zinc (perfecte per mantenir les ungles en les millors condicions).
 • Llevat de cervesa: Aquest producte té proteïnes i ajuda a augmentar el greix muscular. A més, compta amb les següents vitamines: B1, B2, B3, B5, B6 i B9. Aquestes vitamines són ideals tant per als nervis com per al cansament.
 • Vitamina C: Un altre producte ideal per a l'hivern són les pastilles efervescents de vitamina C. Es recomana prendre una pastilla al dia.

Aquests són alguns dels productes de Mercadona, però a la botiga en podràs trobar molts més. 


Comentaris

envia el comentari