Mercadona necessita cobrir 500 vacants de reposadors

Les vacants són en horari nocturn i amb un sou que pot arribar als 1.800 euros

Imatge d'un dels supermercats de la cadena
Imatge d'un dels supermercats de la cadena | MERCADONA

Mercadona necessita contractar personal per cobrir vacants tant als seus supermercats com en els centres logístics. Segons les xifres, Mercadona és una de les companyies que any rere any, més treball genera; l’any 2018 va crear 1.800 llocs de treball, i suma un total de 87.000 treballadors, tots ells amb contracte indefinit.

Actualment, Mercadona busca un total de 500 reposadors nocturns a Madrid, Barcelona i Guipúscoa, i ofereix contracte indefinit des del primer dia i un sou que pot arribar als 1.800 euros mensuals; amb una jornada laboral de diumenge a divendres a 40 hores setmanals. 

 

 

Imatge d'un reposador de Mercadona
Imatge d'un reposador de Mercadona | MERCADONA

 

 

Condicions laborals i requisits de les vacants de Mercadona

Els reposadors en horari nocturn començaran cobrant un sou de 1.328 euros al mes en el moment d’entrar a l’empresa, un sou que s’anirà augmentant progressivament durant 4 anys fins a arribar als 1.797 euros mensuals. A més a més, a això s’hi ha de sumar la prima que correspon a un sou mensual per any treballat i que es cobra des que s'entra a l'empresa; quan el treballador té una antiguitat de 4 anys a Mercadona, la prima a rebre s’incrementa a dos sous mensuals per any treballat. Mercadona no demana experiència prèvia en el lloc de treball i el requisit mínim per poder optar a la vacant és tenir la titulació mínima equivalent a l'ESO, la residència a la província de l’oferta vacant i disponibilitat per realitzar horari nocturn.

A propòsit d'això, a la web de Mercadona es poden trobar vacants d’altres àmbits laborals com per exemple, pel departament d’informàtica situat a Paterna, on actualment hi ha disponibles 200 vacants per a informàtics que poden cobrar fins a 69.000 euros anuals. L’empresa busca un perfil amb experiència o amb titulació en graus com Enginyeria Informàtica o Telecomunicacions.

 

Personal de les oficines de Mercadona
Personal de les oficines de Mercadona | MERCADONA

 

També hi ha altres modalitats de feina com per exemple, la mitja jornada per a repartidors de menjar, una vacant ideal per a estudiants. Per a accedir als diferents processos de selecció d'alguna d'aquestes vacants, només cal registrar-se a la pàgina web de Mercadona i consultar el portal habitualment, ja que les ofertes s'actualitzen quasi diàriament.

 

Comentaris

envia el comentari