Mercadona aconsegueix grans vendes gràcies al seu Gel Netejador de Mans

L'envàs ha estat modificat gràcies a la recomanació dels «caps» i Mercadona ha aconseguit vendre 4 unitats cada dia en els més de 1.620 supermercats de tot el territori

Imagen de archivo de un rótulo de la cadena de supermercados Mercadona
Imatge d'arxiu d'un rètol de la cadena de supermercats Mercadona | Mercadona

Mercadona ha aconseguit ser la cadena de supermercats líder en el seu sector i atreu els seus clients amb nous productes que sempre els deixen més que satisfets per la gran gamma de productes tant de drogueria com d’alimentació que ofereix sempre amb la millor qualitat possible a preus imbatibles, gràcies a les seves marques blanques Deliplus i Hacendado.

No obstant això, el que més agrada als consumidors de Mercadona és que aquesta empresa sempre s’implica en la demanda dels seus clients, a qui denomina «caps», i, en aquest sentit, sempre que llença al mercat un nou producte és perquè ha escoltat l’opinió dels compradors. D’aquesta manera l’empresa valenciana cada dia continua avançant i millorant.

Satisfacció amb el desenvolupament de Mercadona

La cadena de supermercats segueix diverses estratègies per aconseguir que els seus clients se sentin satisfets amb els seus productes tan exitosos. Una d’elles és a través de l’aprenentatge sobre l’ús que es fa de cadascun dels seus llançaments, ja siguin productes de neteja, cura personal o alimentació.

D’aquesta manera, Mercadona ha decidit fer un canvi positiu d’un dels seus productes gràcies als comentaris dels «caps» que potser a primer cop d’ull passa desapercebut entre els prestatges, però que ha acabat convertint-se en un producte imprescindible per molta gent i sent tot un triomf en tots els supermercats del territori.

Gel Limpiador de Manos sin aclarado de Mercadona, un éxito rotundo en toda España
Gel Netejador de Mans sense necessitat d'aclarir de Mercadona, un èxit rotund | Mercadona

 

Èxit del Gel Netejador de Mans sense aclarir

Es tracta de l’innovador Gel Netejador de Mans sense aclarir de la marca Deliplus, un producte de la Perfumeria de Mercadona i fabricat per l’interproveïdor RNB, que deixa una sensació de frescor i suavitat a les mans i garanteix una higiene correcta les 24 hores del dia. Cada cert temps, aquest producte s’ha venut en diferents edicions limitades, amb diversos colors i aromes, com per exemple els de taronja o llimona.

Són els clients els que acaben decidint si un producte es converteix en indispensable a les llars i aquest gel netejador ho ha aconseguit gràcies al seupetit envàs i la seva comoditat a l’hora de portar-lo a sobre per poder-lo fer servir fora de casa. A més a més, aquest producte s’ha dissenyat per fer-lo apte per tota mena de pells i per tota la família, fins i tot per nens a partir dels tres anys.

Els ingredients del Gel Netejador de mans sense aclarir de Deliplus són l’àloe vera, la glicerina i l’extracte de llima i raïm que li atribueixen propietats calmants i hidratants. A més a més, aquest producte també conté càpsules de vitamina E que afavoreix que les mans mantinguin la seva suavitat.

Gel Limpiador de Manos sin aclarado de Mercadona, con el envase antiguo de tapa curvilínea
Gel Netejador de Mans sense necessitat d'aclarir de Mercadona, amb l'envàs antic | Xarxes Socials

 

Triomf gràcies al canvi en el seu disseny

Sense cap mena de dubte, aquest producte ha aconseguit triomfar entre els «caps» gràcies al seu renovat disseny pensat a partir de les opinions dels seus consumidors. I és que Mercadona és una empresa que treballa sota el Model de Coinnovació, una de les seves principals característiques diferenciadores d’altres companyies competidores en el seu mercat.

L’empresa valenciana es va adonar que el Gel Netejador de Mans presentava certs inconvenients i, escoltant el punt de vista dels seus clients, ha aconseguit un gran èxit fer-li una rentada de cara. Per exemple, s’ha aconseguit aprofitar al màxim el seu contingut canviant només la forma de la tapa que ha passat de ser corba a ser totalment llisa i, d’aquesta manera, es pot girar l’envàs i ha guanyat estabilitat.

De fet, un cop van aplicar aquest canvi, Mercadona ha aconseguit un èxit rotund en vendre diàriament quatre unitats a cadascun dels seus supermercats, més de 1.620 repartits per tot el territori, gràcies al seu Model de Coinnovació per desenvolupar productes exitosos.


Comentaris

envia el comentari