Mercadona ofereix una nova edició limitada de maquillatge Metallic Radiance

Es poden trobar il·luminadors Strobing i barra de llavis amb acabat metal·litzat per proporcionar més llum a la cara

Los productos de edición limitada de la colección Metallic Radiance de Deliplus
Els productes de la marca Metallic Radiance de Deliplus | Mercadona

Mercadona és d'aquells supermercats que mai deixa indiferent a ningú. Molts dels seus productes són altament valorats pels seus compradors i els productes de bellesa no en són una excepció.

Molts d'aquests, de fet, són molt recomanats per expertes. Algunes d'aquestes fan referència directa a diversos articles específics de la marca blanca Deliplus com per exemple: el maquillatge Fix&Cubriente; la màscara de pestanyes Maxi Volume o la crema antiedat Sisbela, que és un autèntic èxit. 

Al fil de l'èxit, doncs, la companyia valenciana ha tret a la llum una sèrie de nous productes de bellesa que, des de fa algunes setmanes, ja es poden trobar als aparadors: la col·lecció d'edició limitada Metallic Radiance.

Metallic Radiance, maquillatge d'edició limitada

Aquesta línia de nous productes de maquillatge per al rostre i els llavis presenta articles especialment pensats per proporcionar llum a la pell, amb diversos tons il·luminadors en funció del to de pell i dues barres de llavis de colors amb acabat metal·litzat.

Iluminador Strobing per donar llum al rostre

Per aconseguir un rostre més il·luminat i estilitzar l'estructura facial, a Mercadona es poden adquirir els il·luminadors Strobing. Aquest innovador maquillatge de Deliplus està especialment ideat per ressaltar la part superior dels pòmuls i el centre del front. També es pot aplicar a la zona de la cara desitjada per donar un toc de llum natural.

L'il·luminador Strobing d'edició limitada ve en una textura cremosa i en dos tons segons el teu propì to de pell: el número 01 de llum daurada indicat per a pells mitjanes i el número 02 de llum perlada per a pells clares. A la secció de la Perfumeria de Mercadona es pot comprar per 5,50 euros.

Los productos de edición limitada de la colección Metallic Radiance de Deliplus
Els productes d'edició limitada Metallic Radiance de Deliplus | Redes sociales

Dues barres de llavis metal·litzades

En aquesta col·lecció d'edició limitada Metallic Radiance també es poden trobar dues barres de llavis. Tots dos son pintallavis en barra de textura cremosa, i proporcionrn hidratació a més d'un color molt característic. D'aquesta manera, es pot trobar un número 1 de color morat metal·litzat i un número 2 de color corall metal·litzat. Tots dos tenen un preu de 4,50 euros.


Comentaris

envia el comentari