Mercadona torna a estar en boca de tothom per les noves pizzes de massa farcida

La marca posa a l'abast tres noves pizzes farcides que faran les delícies dels seus clients: americana, quatre formatges i 'estacione'

Imagen de archivo de una tienda Mercadona
Les noves pizzes de Mercadona estan sent un autèntic èxit | Mercadona

Mercadona torna a la palestra amb nou producte d'allò més trencador. Si bé és cert que alguns restaurants ja havien incorporat aquest innovador detall a les seves pizzes, el cert és que cap supermercat de l'estat havia apostat encara per posar-ho a l'abast de tothom. Ara, doncs, Mercadona trenca amb la norma i ja ha posat a la venda les noves pizzes de massa farciada

També cal destacar, d'altra banda, que Mercadona —com fa habitualment amb aquest tipus de producte tant exitós— torna a anar de la maneta de Casa Tarradellas per elaborar les noves pizzes. 

 

  

Pizzes de massa farcida, el nou èxit de Mercadona

I per, atenció, només 2,99 euros. Mercadona, doncs, ofereix la darrera clau de volta en les seves pizzes i posa a l'abast tres noves modalitats que faran les delícies dels seus clients: americana, quatre formatges i 'estacione'.

Nuevas pizzas con masa rellena de Mercadona y Casa Tarradellas
La selecció de noves pizzes que presenten Mercadona i Casa Tarradellas | Mercadona

 

Pizza americana

Els ingredients que podem trobar en aquests productes són d'allò més variats: la pizza americana, amb massa de blat plena de formatge cheddar, copta amb condiments saborosos com tires de porc rostit, formatge mozzarella, bacon, ceba, patata rostida i salsa barbacoa.

  

Pizza quatre formatges

La pizza quatre formatges, d'altra banda, presenta una massa farcida de formatge gorgonzola i, entre els seus quatre ingredients, hi figuren el formatge gorgonzola, el cheddar madurat, el formatge guarit i la mozzarella.

  

Pizza estacione

I finalment, pel que fa a aquesta derivada, ens trobem davant la modalitat més clàssica de la pizza. En aquesta, de fet, ens hi podem trobar ingredients com xampinyons, el pernil, ceba vermella i mozzarella, tot i que l'ingredient clau ens el trobem a l'interior de la massa: el formatge fresc

Tres noves pizzes, doncs, que amplien l'extensa oferta de menjars preparats de Mercadona i que no poden faltar a les nostres neveres quan ens disposem a mirar una pel·lícula, un partit de futbol o, simplement, quan volem passar una bona estona amb la família. 

 


Comentaris

envia el comentari