Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip de Mercadona amb fons de cristall verd

Mercadona arrasa amb les seves pizzes gurmet congelades, per 2,50 €

Les noves pizzes congelades de Mercadona estan delicioses i n'hi ha de dos tipus diferents

Mercadona ha tret unes noves pizzes congelades al mercat que estan arrasant a tots els supermercats. La companyia sempre llança novetats que sorprenen i acaben sent tot un èxit. Sens dubte, la marca valenciana es troba entre les més consumides del nostre país.

Aquest cop, Mercadona ens ha deixat amb la boca oberta amb les seves noves pizzes gurmet de la secció de congelats. La veritat és que la marca blanca d'Hacendado sempre llança aliments molt bons i a molt bon preu. Al seu torn, també trobem Bosque Verde, d'articles de neteja, i Deliplus, de cosmètica.

Els consumidors sempre trien aquestes tres marques blanques. Un dels punts forts de Mercadona és que sol escoltar el seu públic i satisfer les seves necessitats. És per això que els productes sempre tenen molta demanda.

Fa poc, parlàvem de la nova llet vegetal d'avellanes i arròs de Mercadona i el paquet de cacauet triturat ideal per a qualsevol esportista. Ara, és el moment de mostrar-vos aquestes delicioses pizzes gurmet congelades que ha llançat en dos sabors diferents.

Mercadona ha tret dues noves versions de pizza congelada gurmet per 2,5 €

Si mai tens ganes de menjar pizza, no dubtis a comprar-les a Mercadona. Surten molt bé de preu i estan boníssimes. Per coure-les, només necessiten uns minuts de forn i ja estaran a punt. 

Amb aquestes pizzes podràs gaudir d'un sopar ràpid i bo. Un caprici per permetre de tant en tant. Això sí, hi ha dues versions de sabors molt diferents i pot ser que costi decidir-se. 

Les pizzes disponibles són dues: la «Truffata» i la «Tirolesa». La primera és de tòfona i bacó, una combinació perfecta per als amants de la cuina italiana. La massa de la base està feta d'una textura molt esponjosa.

La base es cuina després de 24 hores de fermentació i al forn de llenya. A més, el seu sabor intens a tòfona i a l'embotit de bacó és una delícia. Si t'agraden els sabors forts, aquesta és la teva.

Al seu torn, la segona està elaborada amb «speck» (un tipus de pernil italià), xampinyons laminats i formatge Brie. Una versió molt més suau, però amb sabors molt curiosos. El pernil italià és molt sucós i el formatge li dona el toc cremós que necessita.

Escollir-ne una és molt difícil, però per un cost assequible pots tenir les dues. Cadascuna costa 2,50 € i es troben a la secció de congelats de Mercadona

Aquestes pizzes gurmet no tenen res a veure amb les congelades de mala qualitat. La seva massa no és per res enganxifosa i els seus ingredients són totalment frescos i naturals. Imiten molt bé la cuina tradicional italiana.

La forma de preparació de les noves pizzes gurmet de Mercadona és molt senzilla. El primer que cal fer és treure la pizza de la caixa i retirar l'embolcall de plàstic. És aconsellable deixar-la uns minuts a temperatura ambient, mentre es preescalfa el forn.

D'aquesta manera, perdrà una mica l'estat de congelació, però no del tot. A continuació, s'ha de posar al forn uns 11 minuts, a 220 graus. Després, ja tindràs la deliciosa pizza a punt per menjar.

Mercadona sap molt bé que la pizza és un dels plats principals quan ens volem donar un caprici. Per això mateix, ha augmentat la seva varietat i ha millorat la qualitat d'aquests productes. També podràs trobar pizzes de massa mare en els seus establiments.

N'hi ha de tres varietats. La margarida, amb tomàquet cherry i mozzarella; la de pernil serrà i, finalment, la de pollastre amb verdures.