YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La novetat de Mercadona que encantarà als més petits de la casa

Es tracta dels sabons 'JellySOAP', i criden l'atenció per la seva textura i color

Mercadona lanza 'JellySOAP Deliplus' un nou sabó per nens, gener de 2020
Els nens es divertiran d'allò més mentre es renten les mans | SPB

  

Mercadona'top'cremes de luxe a low-costl'increïble maquillatge

La resposta és sí. La companyia espanyola ens ha tornat a deixar sense paraules llançant una novetat que tornarà bojos als nens. I no sols a ells, també als seus pares i mares! Es tracta del sabó de mans 'JellySOAP', dirigit als més petits de la casa. Si estàs en constant guerra amb els teus fills perquè es rentin les mans, aquesta és la solució.

Una textura diferent

La seva textura gelatinosa recorda a la famosa joguina casolana 'Slime' que porta en auge des de fa un parell d'anys, i aquesta forma de ben segur que cridarà l'atenció dels nens. El resultat és clar: no podran evitar rentar-se les mans! A més, Mercadona ha tret dos colors i olors perquè els petits de la casa pugui triar el que més els agradi: el color verd amb olor cítrica, i el rosa amb olor floral.

A les botigues el preu per unitat és de 2,05 euros, i la veritat és que val la pena pagar-ho si vols que el teu fill agafi l'hàbit de rentar-se les mans. És súper fàcil de fer servir, ja que funciona com un sabó normal i corrent: cal humitejar la pastilla de sabó, fregar-la amb les mans i esperar que surti escuma. Després s'aclareix amb aigua i… Tachán! Mans lluents. Es pot demanar alguna cosa més?

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari