Mercadona s'omple de dolces novetats de Pasqua i Setmana Santa

La marca de supermercats valenciana ofereix els típics productes per aquestes festes, com els ous de xocolata o dolços fornejats

Varietats de figures de xocolata de Mercadona

Mercadona ofereix diferents figures de xocolata | Mercadona

Mercadona no deixa passar una oportunitat per apropar-se cada vegada més als seus clients i oferir-los tot el que necessiten en cada moment. En Setmana Santa no podia ser d'una altra manera i, aquesta cadena de supermercats valenciana, ha omplert els seus prestatges de productes de Pasqua de la marca Hacendado, tal com explica 'La Coctelera'.

Però és que, més enllà de les novetats de cada any amb figures de xocolata de mil i una formes i temàtiques, Mercadona és de les poques botigues que s'animen a celebrar la Pasqua com sempre s'ha fet, amb la típica Mona amb ou d'ur i altres dolços fornejats. Una de les novetats més destacades d'aquestes festes són els tres tipus de figures de xocolata.

Els diferents ous de Pasqua

En primer lloc es troben els 'Ous Mini Xoc', seguidament els 'Ous de Xocolata amb Disquets' i, per últim i més tradicional, l'assortiment especial de 'Figures de Xocolata'. Aquestes tres opcions es presenten per a tota mena de públic i a uns preus molt assequibles.

Es tracten de figures o ous de xocolata amb llet farcits o bé amb trossets d'avellana o de discos de colors. Cal destacar que les tres varietats estan elaborades amb ingredients sense gluten i que, per tant, són aptes per a celíacs i intolerants al gluten. Una altra de les novetats estrella d'aquesta Setmana Santa a Mercadona és l''Ou Doraemon'. Amb aquesta figura de xocolata es vol atansar una mica més aquesta tradició als més petits, tot jugant amb l'atractiu dels seus personatges preferits. Sens dubte, entre les figures tampoc podien faltar les piruletes, les pilotes de futbol o els típics conills de Pasqua.

Ou de xocalata de Doraemon de Mercadona
Mercadona ofereix un ou de Pasqua de Doraemon | Mercadona

 

  • També et pot interessar: Mercadona triomfa amb una infusió de gingebre amb múltiples beneficis

 

Dolços fornejats irresistibles

D'altra banda, entre els dolços tradicionals fornejats, apareixen als prestatges de Mercadona productes com el 'Panquemao' i les 'Torrades de Panses i Nous'. En aquest cas, es tracten de productes elaborats amb una massa semblant al pa de pessic, però conservant i mantenint la recepta tradicional de sempre que els hi dóna els seus sabors tan característics. Finalment, destaquen 'La Mona amb Ou Dur', 'La Mona Sorpresa' i 'La Mona Banyada al Cacao'.

Les tres versions consisteixen en un dolç elaborat amb anisets de colors per sobre i, cadascun d'ells, amb uns detalls distintius. Per exemple, la primera dur un ou dur decorat, la segona un ou de xocolata amb sorpresa i, per últim, la tercera arriba completament banyada en xocolata. Sens dubte, totes les opcions que ofereix Mercadona per a Setmana Santa són aptes per a tota la família, a preus molt assequibles i amb uns sabors i textures irresistibles.

Productes fornejats de Mercadona
El supermercat també ofereix dolços tradicionals fornejats | Mercadona

 

  • També et pot interessar: Acord de col·laboració entre Mercadona i l’Associació Celíacs de Catalunya

Comentaris

envia el comentari