Mercadona ofereix dos plats preparats, aletes de pollastre i costelles barbacoa

Dos plats llestos per menjar que són ideals per les barbacoes i sopars d'estiu

Uno de los supermercados de Mercadona
Un dels supermercats Mercadona | Cedida

L'estiu fa que a molts supermercats s'ofereixin més plats preparats que mai, llestos per poder ser menjats de forma ràpida en tornar de la platja, la piscina, un matí d'excursió o d'una quedada amb amics o familiars. De fet, també són molt utilitzats precisament per aquests dies de reunió en els que s'ha de preparar menjar per molta gent però no tenim ganes de passar-nos hores i hores cuinant.

Precisament per això, els plats preparats tenen tant d'èxit en la temporada d'estiu, especialment entre els més joves. Per aquest motiu la cadena de supermercats valenciana Mercadona ha apostat per oferir novetats en plats preparatsper aquelles persones més fans de la carn que no s'animen gaire a cuinar.

Alitas de Pollo y Costillas Barbacoa Hacendado, disponibles en Mercadona
Aletes de Pollastre i Costelles Barbacoa Hacendado, disponibles a Mercadona| Mercadona

 

Aletes de pollastre i costelles per a una barbacoa perfecta

Pensant precisament en les barbacoes d'estiu, Mercadona ha decidit oferir als seus supermercats aletes de pollastre rostides i costelles de porc amb salsa barbacoa, tot llest per a consumir al moment. Es tracta de dos nous productes molt innovadors que de ben segur arrasaran entre els seus clients.

Tots dos productes són uns plats ja especiats, amb molt de sabor i el més important, molt fàcils de preparar. Les dues opcions són ideals per a sopars ràpids, per acabar de completar qualsevol barbacoa o per aperitius variats, i només per un preu de 3,30 euros aproximadament.

Plats preparats i ràpids: escalfar i llest

Una de les coses més importants d'aquests plats de Mercadona és que es poden consumir directament des de l'envàs, sense necessitat d'embrutar plats de casa. Així, tant les aletes de pollastre com les costelles es poden escalfar i prendre directament des del mateix recipient al qual es compren. De fet, és així com s'han de menjar. Només cal escalfar al microones els productes durant uns 4 minuts, i llest!

Per qui prefereixi que els seus plats siguin més cruixents, és possible també escalfar les aletes i les costelles al forn. Només cal posar-los a un recipient que pugui posar-se al forn i mantenir-los a dintre durant uns 15 minuts a uns 180 graus.

Un dels principals avantatges és que si no vols consumir aquests productes al moment, o almenys no tot el paquet, també es poden conservar al frigorífic durant unes 24 hores, per no haver de llançar res.


Comentaris

envia el comentari