Primer pla d'un carret de Mercadona ple d'aliments

El producte de Mercadona que promet triomfar aquest hivern per 1,45 €: «Espectacular»

El torró de xocolata blanca i llimona 'Hacendado' tornarà a ser un èxit total

Mercadona té un dolç que enamorarà als amants del dolç. Si t'encanta la xocolata blanca i la llimona, no et podràs resistir a aquest producte de la companyia valenciana: el torró de xocolata amb llimona 'Hacendado'.

Normalment, els consumidors acullen amb molt de gust els nous productes que el supermercat posa a la nostra disposició. I és que, sigui quin sigui, és un encert assegurat, i d'això no n'hi ha cap dubte.

De fet, moltes noves incorporacions aconsegueixen fer-se virals a les xarxes; però, compte, perquè això no només passa amb les novetats. I avui us presentem l'exemple perfecte.

El torró de Mercadona que arrasa a les xarxes socials

Ja s'acosta el Nadal i, amb això, les nostres ganes de menjar els dolços i productes més típics. Així que, el supermercat valencià reincorpora, de mica en mica, els productes típics d'aquesta festivitat. Però, hi ha un torró que ja està causant autèntic furor a les xarxes socials: el de xocolata blanca amb llimona 'Hacendado'.

Imatge de diferents torrons de xocolata blanca amb llimona de Mercadona
Aquest torró de Mercadona està deliciós | Mercadona

Aquest torró, que es va incorporar l'any passat per Nadal, ja torna a arrasar. Concretament, aquest producte va néixer gràcies al model de coinnovació del supermercat amb els seus clients.

És a dir, Mercadona utilitza aquest model per «desenvolupar nous productes o millorar els existents». Per això, aquest torró, que ja va causar sensació l'any passat, torna trepitjant fort. I és que, sens dubte, és un menjar que has de tastar, però no perquè ho diem nosaltres, sinó els usuaris de les xarxes socials.

«Gràcies per crear l'espectacular producte que és el torró de xocolata blanca i llimona», publica una usuària a Twitter. «El torró de xocolata blanca amb llimona del Mercadona 10/10», indica un altre.

Tot indica que aquest torró arrasarà també aquest Nadal, referint-se a aquest dolç com una «fantasia» o una «nova addicció». El preu d'aquest deliciós torró és d'1,45 €, i es ven en tauletes de 150 grams.

Però, tot i això, aquest no és l'únic torró que promet arrasar aquest Nadal, ja que Mercadona ha incorporat en el seu assortiment el torró de pistatxo 'Hacendado', que també causa furor a les xarxes. Aquest producte destaca sobretot pel seu sabor original i deliciós. «Una cosa sorprenent», explica un usuari a la xarxa social Twitter.

Però aquestes no són les úniques varietats que arrasen a Mercadona. I és que el supermercat també compta amb el torró de xocolata 'Hacendado' farcit de crema d'avellana. Aquest dolç nadalenc també ha aconseguit triomfar a les xarxes, i es ven en tauletes de 140 grams a un preu d'1,45 €.

Un altre deliciós torró que també promet triomfar al supermercat és el de xocolata i cacauet fregit amb mel. Aquest dolç compta amb un contrast de sabors deliciosos, i es ven en tauletes de 250 grams i el preu és d'un euro.

La novetat de Mercadona per als amants del dolç

A més d'aquest torró, la companyia valenciana té una novetat dolça i deliciosa: la xocolata blanca 'Fussion Hacendado', que compta amb un farcit cremós de coco i d'ametlles trossejades. El seu preu és de tan sols 0,80 € i ja ha acumulat més de 16.000 'likes' al compte d'Instagram 'mercadona.novedades'.

El supermercat també compta amb la varietat de xocolata amb llet 'Fussion Hacendado', però farcida de cremós, avellanes i una neula cruixent. El seu preu també és de 0,80 €.

Sens dubte, aquestes opcions són delicioses i perfectes per als amants del dolç, ja que el supermercat valencià vol enamorar els clients amb el seu assortiment nadalenc. I tu, quin producte prefereixes?