YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els productes més 'top' de Mercadona per deixar la casa impecable dins i fora

Són articles eficaços per lluitar contra el coronavirus

Façana d'un supermercat Mercadona
Mercadona té productes perfectes per utilitzar en el teu dia a dia, dins i fora de la llar| Cedida

Mercadona té una gran quantitat de productes que són perfectes per desinfectar, tant dins com fora de casa. Amb la pandèmia de la Covid-19, és normal que li donem molta importància a desinfectar tots els racons de casa nostra. D'altra banda, també és important que conservem uns bons hàbits per desinfectar les nostres mans, tant dins com fora de casa, i això és una cosa que Mercadona sap.

Per això, ha volgut fer una llista d'aquells productes més 'top' per netejar i desinfectar, estiguem on estiguem. Segons explica la companyia, aquests productes són molt eficaços per mantenir netes les nostres mans i les superfícies de les nostres llars. Si vols saber de quins es tracta, no deixis de llegir.

Netejadors amb lleixiu

El lleixiu, aquest gran amic que és capaç d'eliminar bacteris, fongs, virus, entre altres agents patògens. Mercadona té lleixius que es poden utilitzar sobre qualsevol superfície, com podria ser la 'pistola multiusos con lejía', que és capaç de desinfectar tot d'una forma ràpida i profunda.

D'altra banda, la companyia valenciana compta amb lleixius d'usos més específics com el lleixiu 'Máxima blancura', que està feta pel rentat de roba. Aquest producte està indicat per a blanquejar la roba (tant a mà com a rentadora), així com per netejar i desodorar diverses superfícies.

Netejadors sense lleixiu

Mercadona també compta amb una gran varietat de productes que no contenen lleixiu, per a aquelles persones que no vulguin abusar d'ella. Un dels productes que Mercadona ens proposa és el 'limpiahogar desinfectante antibacterias sin lejía', que es pot trobar en format esprai com en ampolla.

És un producte que es pot distribuir per tots els llocs de forma ràpida i eficaç, i és ideal per a joguines, mobles, rajoles, etcètera. Només s'ha de deixar actuar durant uns 15 minuts, i després aclarir amb aigua o amb un drap.

Per la seva banda, si el que necessites és desinfectar el bany, pots provar amb el 'Limpiador baños desinfectante' de Bosque Verde, aquest producte compta amb un perfum floral i és perfecte per acabar amb els bacteris i els fongs.

D'altra banda, el 'desinfectador textil' de Mercadona és ideal per netejar i desinfectar tota la roba. Per la seva banda, si el que necessites és un producte perfecte per a aquelles peces que no es poden rentar diàriament, pots provar amb l''Eliminador de olores', que és ideal per aplicar en jaquetes o americanes. A més de tenir una olor increïble, també higienitza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Mercadona (@mercadona) el

Alcohols eficaços

Si el que vols és una cosa potent per desinfectar aquells objectes que sols utilitzar diàriament, com podrien ser les claus, l'ordinador o el mòbil, pots provar amb el '70% Alcohol Limpieza 'en format esprai. Pots usar-lo també en poms, soles de calçat, etc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Mercadona (@mercadona) el

El sabó més 'top'

D'altra banda, Mercadona també compta amb un 'Jabón de manos higienizante' Deliplus, que és apte per a les pells més sensibles i només has d'aplicar sobre la pell humida, fregar i aclarir.

Productes per portar amb tu

Com dèiem, no només és important mantenir una higiene dins de la llar, sinó que has de cuidar també fora d'ell. Per això, Mercadona disposa amb productes fàcils de transportar i que tenen una gran eficàcia.

D'una banda, la companyia valenciana compta amb les tovalloletes multiús de neteja higiènica, que són ideals per transportar, usar i llençar. Pots utilitzar-les en transports públics, així com en poms o banys públics.

L''Alcohol 70% de bolsillo', per la seva banda, és igual que el format gran, però aquest es pot portar allà a on vagis. Pots netejar tota mena de superfícies amb ell.

Finalment, un altre dels productes imprescindibles és el netejador de mans. Mercadona compta amb un netejador de mans rosa que, a més de contenir un 70% d'alcohol (que és el percentatge que recomana l'OMS), té un format 'mini' que és ideal per transportar.


Comentaris

envia el comentari