Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona

Mercadona triomfa: rebaixa el pernil reserva de 12 mesos de curació més popular

Mercadona revoluciona el mercat i ofereix una irresistible oferta als clients amb un dels productes més demandats

Tot i que és cert que moltes persones estan preocupades pels preus dels productes al supermercat, ara es pot dir que estan d'enhorabona. I és que Mercadona, la cadena de supermercats líder, ha sorprès els seus clients amb una nova baixada de preus que afecta un dels seus productes més demanats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Es tracta del pernil serrà reserva de 12 mesos de curació. Destaca per ser un producte d'alta qualitat, elaborat per un proveïdor espanyol, com veurem, amb seu a Conca. Però, quin és el preu i a quant l'ha rebaixat? Ho descobrim.

En què consisteix la rebaixa del pernil salat reserva de 12 mesos de curació?

El pernil serrà és un aliment emblemàtic a la dieta mediterrània i un dels productes més estimats pels espanyols. El seu sabor característic i la seva qualitat exquisida fan que sigui un article molt demandat, especialment durant les ocasions especials.

No obstant això, quan busquem una opció de qualitat, sempre ens trobem amb el mateix problema quan estem al supermercat: el seu preu. Especialment quan intentem escollir un producte curat, de reserva.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i un cercle amb algú tallant un pernil serrà
Si t'agrada el pernil serrà reserva, has de saber que estàs d'enhorabona | Mercadona, Akstock

Anteriorment, el preu del Pernil Serrano Reserva a Mercadona era de 58 euros. Però amb la rebaixa recent, els clients el poden adquirir per tan sols 49 euros, cosa que representa un estalvi de 9 euros per peça.

La peça de Pernil Serrano Reserva de 12 mesos de curació és elaborada pel proveïdor Incarlopsa, una companyia amb seu a la localitat de Tarancón, Conca. Aquesta empresa és coneguda pel seu enfocament a la qualitat i la tradició en la producció de pernils. I això ha permès a Mercadona garantir un producte de primera categoria als clients.

Què més cal saber sobre aquesta mesura?

La veritat és que aquesta mesura s'emmarca dins la política de Mercadona d'oferir als clients els millors productes al millor preu possible. Però sense renunciar a la qualitat ni a la sostenibilitat de tota la cadena alimentària.

De fet, Mercadona ha aplicat recentment altres baixades de preus a nombrosos aliments de consum diari, disponibles en diferents seccions com la tonyina i altres productes en conserva, lactis, fruits secs o olis.

El compromís de Mercadona de mantenir la qualitat dels productes mentre s'assegura que tota la cadena alimentària sigui sostenible és un valor encomiable. L'empresa ha deixat clar que la rebaixa de preus no implicarà una disminució en la qualitat dels productes. Ni afectarà negativament els proveïdors, el sector productiu o els seus propis treballadors.

Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona
Mercadona s'ha compromès a baixar el preu a diversos dels seus productes | Mercadona

Aquests esforços per reduir els preus i mantenir la qualitat són particularment notables en un context on els preus de cost en origen i la indústria han experimentat un augment significatiu. Tot i aquest desafiament, la cadena de supermercats ha assumit una reducció de -1,1 punts al marge per alleujar la pressió dels increments de preus i continuar sent competitius.

La decisió de la companyia d'aplicar una rebaixa al Pernil Serrano Reserva i altres productes és un pas valent i intel·ligent. En un mercat cada cop més competitiu, les empreses s'han d'adaptar a les necessitats dels consumidors. I demostrar que estan disposades a esforçar-se per oferir preus assequibles sense sacrificar la qualitat.

Els clients de Mercadona estan mostrant el seu entusiasme i satisfacció davant d'aquesta iniciativa. Molts se senten agraïts per l'estalvi que això representa per a les butxaques, especialment en temps en què l'economia familiar es pot veure afectada per la inflació i altres factors econòmics.

A més, aquesta rebaixa no només beneficia els consumidors, sinó que també pot tenir un impacte positiu en la marca i la imatge de Mercadona.