Mercadona recupera el seu producte estrella després de 2 anys

La cadena de supermercats valenciana aprofita la temporada estival per recuperar un producte molt demandat pels usuaris

Façana exterior Mercadona
Mercadona recupera un producte estrella després de dos anys. | Mercadona

L'èxit de Mercadona resideix en la seva capacitat per crear productes propis de gran qualitat a un preu molt assequible. Són molts els productes peculiars i, habitualment costosos, que la cadena ha volgut produir sota la seva marca blanca per brindar als seus clients productes exclusius a bon preu. Dins d'aquest ampli ventall de productes estrelles, els mochis gelats eren un dels productes més demandats pels consumidors de la cadena abans que fossin retirats del mercat.

Retirat del mercat el 2018

Fa dos anys, el 2018, aquest particular gelat va ser retirat dels establiments per millorar la seva qualitat. Després de millorar la seva recepta, els mochis van començar a vendre's el passat estiu en algunes superfícies de la cadena, però no ha estat fins aquest any quan s'ha incorporat de ple en el mercat. Aprofitant la proximitat de la campanya d'estiu 2020, aquests gelats ja comencen a vendre en totes les botigues d'Espanya.

Es tracta d'una petició que centenars d'usuaris demandaven des de la seva retirada a través de les xarxes socials o del telèfon gratuït d'atenció de la companyia. No és d'estranyar, llavors, que la tornada al mercat d'aquest demandat producte hagi generat grans xifres de vendes tot i que encara no estem en plena campanya estival. Segons un comunicat de Mercadona les vendes són molt similars en comparació amb altres anys, quan ja hi havia la campanya d'estiu activada, amb gairebé 300.000 unitats de gelats venudes al dia.

Què són els mochis?

Els mochis són un dolç d'origen japonès, amb massa tova d'arròs i farcit de gelat. Els de Mercadona són elaborats pel 'proveïdor totaler' Gelats Estiu a les seves instal·lacions de Riba-roja de Túria (València). El format de venda és en paquets de sis unitats i està disponible en dues varietats diferents: coco i mango.

La mateixa cadena de supermercats ha estat l'encarregada d'anunciar a so de bombo i platerets la volta del producte al mercat. A través del seu perfil a Instagram, Mercadona ha confirmat el retorn dels gelats mochis als congeladors de tots els establiments.

Publicació d'Instagram de Mercadona
Els mochis gelats eren un dels productes més demandats pels consumidors de la cadena abans que fossin retirats del mercat. | Instagram


Comentaris

envia el comentari