Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona sorpresa assenyalant Mercadona

Mercadona té la solució ideal perquè no et falti gel a un preu de bojos

Amb l'arribada de l'estiu mantenir les begudes sempre fredes és un dels objectius per dins i fora de casa

Mercadona és coneguda per la seva bona relació qualitat-preu. A més, també per estar en constant innovació amb l'objectiu de facilitar la vida dels clients.

En aquest cas, amb l'estiu ja a sobre, la cadena valenciana ha llançat un nou producte que promet revolucionar la manera com fem gel. És una innovadora solució pràctica i eficient per mantenir les nostres begudes fredes durant els dies més calorosos.

Aquest és l'invent de Mercadona que us arreglarà l'estiu

El nou invent de Mercadona són les bosses d'un sol ús per a glaçons de gel. Sota la marca blanca Bosque Verde, el supermercat ofereix aquest innovador producte que destaca gràcies al seu ús senzill. També pels grans resultats.

Paquet, rectangular i allargat, de bosses d'un sol ús de glaçons de Bosc Verd, sobre fons desenfocat de jardí exterior de Mercadona
Aquestes bosses d'un sol ús et permeten fer 240 glaçons de gel | Mercadona, catalunyadiari.com

Aquesta novetat és ideal per a aquells que gaudeixen de begudes fredes i no volen dependre de les tradicionals safates de gel. I és que aquestes ocupen molt espai al congelador i triguen hores a congelar-se.

Les bosses d'un sol ús de Mercadona venen en un pack de 20. A més, destaquen pel seu tancament automàtic. Això permet aconseguir un total de 240 glaçons de gel individuals sense por als bacteris o la mala olor.

Com fer gel amb aquestes bosses de Mercadona

Tot i que aquest producte no és nou, sinó un d'estacional, l'invent ara està en boca de tothom. A l'hora de fer servir les bosses de Mercadona, només les has d'omplir d'aigua a poc a poc. Pots fer servir també altres begudes per aconseguir glaçons de sabors.

La imatge mostra un empaquetatge de bosses per fer cubs de gel de la marca
El seu mode de feina és molt senzill | Mercadona

Després, col·loca la bossa cap per avall perquè es tanqui de forma automàtica i introdueix-la al congelador. Quan estigui llesta, estira-la lateral i verticalment per treure els glaçons. Només has d'obrir la bossa per treure'ls.

Avantatges de fer servir les bosses de fer gel de Mercadona

Un dels principals avantatges d'aquest dispositiu és la comoditat que ofereix. Ja no t'has de preocupar de quedar-te sense gel enmig d'una festa o reunió. A més, com que és un producte de Mercadona, pots confiar en la seva qualitat i durabilitat.

Les safates de gel tradicionals poden trigar o ocupar massa i absorbir olors. Ara, amb aquestes borses te'n pots oblidar, ja que compten amb aquest i amb altres beneficis:

  • Rapidesa: tindràs els teus glaçons de gel sempre llestos.
  • Capacitat: pot generar una quantitat considerable de gel al cap de poc temps.
  • Facilitat d'ús: no requereix instal·lació complicada ni coneixements tècnics.
  • Disseny compacte: ocupa poc espai al congelador.
  • Bon preu: el pack de 20 bosses el trobaràs per només 1,80 euros a Mercadona. No voldràs que falti a la teva cuina.