Mercadona ens sorprèn amb la nova col·lecció de maquillatge ‘Chica Boom’

L’empresa d’alimentació valenciana ha anunciat el llançament d’una edició limitada de maquillatge plena de color

Imatge de la col·lecció de maquillatge 'Chica Boom'
Imatge de la col·lecció de maquillatge 'Chica Boom' | CEDIDA

La marca Deliplus de la cadena de supermercats Mercadona no ens deixa de sorprendre. En aquesta ocasió, la notícia ha estat el llançament d’una col·lecció de maquillatge sota el nom de ‘Chica Boom’, una edició limitada que es vendrà fins a exhaurir existències.

Els components de la col·lecció són un llapis d’ulls amb ‘glitter’ de llarga duració, un coloret de textura cremosa per donar lluminositat als llavis i els pòmuls, una paleta amb vuit colors d’ombra en pols i un il·luminador a la seva part central. A més, per delinear i fer lluir els nostres llavis trobem uns llapis amb tonalitats de diversos colors, cremosos i molta brillantor. El seu colorit és ideal per combinar-lo amb ungles d’efecte gel.

Maquillatge ràpid i senzill amb el ‘Look Ràpid 2 en 1’

El 'Look Rápido 2 en 1' de 'Chica Boom'
El 'Look Ràpid 2 en 1' de 'Chica Boom' | CEDIDA

Un dels ‘looks’ que proposa aquesta col·lecció tan versàtil és el ‘Look Ràpid 2 en 1’ i és un dels més fàcils d’aplicar: Utilitzant coloret als nostres llavis i pòmuls donarem més lluminositat al nostre rostre i, a més a més, pot completar-se amb un color d’ungles salmó.

El ‘look’ més natural

Imatge del 'look' més natural de 'Chica Boom'
Imatge del 'look' més natural de 'Chica Boom' | CEDIDA

 

‘Chica Boom’ també és perfecte per a les consumidores que prefereixin un maquillatge més natural i amb la seva gran varietat d’ombres podem aconseguir un aspecte espontani. Gràcies a les ombres d’ulls Nº 01, 02 i 04 i el llapis negre obtindrem una imatge fresca i natural, i si afegim coloret al rostre i utilitzem el pintallavis ‘Color Pleno Nº1 Coral’ o el ‘Nº4 Rosa Intenso’ tindrem un aire més juvenil.

Ideal també per un ‘look’ de festa

Imatge del 'Look de Fiesta' de 'Chica Boom'
Imatge del 'Look de Festa' de 'Chica Boom' | CEDIDA

 

Si el que busquem és un maquillatge de nit més sofisticat, tenim al nostre abast les ombres d’ulls Nº06, 07, 08, 09 amb el llapis negre i l’il·luminador Nº05. Per als llavis, les opcions ideals són el ‘Color Pleno Nº02 Malva’ o el ‘Nº03 Cereza’, mentre que per a les ungles pot triar-se el pintaungles ‘Nº870 Fucsia Perla Gel’.

Gràcies a la facilitat per aplicar tots els seus productes, la col·lecció ‘Chica Boom’ ens ajudarà a renovar el nostre ‘look’ ràpida i còmodament. Per utilitzar el coloret és tan fàcil com fer servir la punta dels dits, i per perfilar els ulls pot fer-se amb el llapis negre i acompanyar-lo del color d’ombra que desitgem.

Respecte a les ungles, és recomanable utilitzar una base per protegir-les, per després aplicar fins i tot dues capes d’esmalt, deixant temps perquè s’eixuguin. L’acabat perfecte s’aconsegueix amb una capa de la ‘Laca Nº662 Top Coat Gel’.


Comentaris

envia el comentari