Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la façana de Mercadona

Mercadona sorprèn tothom amb dues novetats: la col·lecció de maquillatge de primavera

Cada paleta d'ombres inclou 20 tons diferents

No fa tant que Mercadona estrenava als prestatges de la secció de perfumeria la col·lecció de maquillatge Magnolia. Aquesta està pensada per a la primavera. Així ho demostren els seus estampats florits i els tons que han escollit perquè vagin d'acord amb aquesta època de l'any.

Hi podem trobar una paleta de nou colors i també hi inclou quatre labials extrafins amb acabat semimat amb propietats nutritives perquè no es ressequin els llavis. Per acabar, hi ha un 'gloss' que serà perfecte per als 'looks' més naturals.

Tanmateix, la cadena de Juan Roig no ha volgut conformar-se amb aquesta col·lecció i acaba de sorprendre les consumidores amb dos productes que també volen el seu lloc a l'apartat primaveral de la secció de maquillatge. Parlem de dues paletes noves d'ombres d'ulls amb una àmplia varietat de tons perfectes per a aquesta època. Són les paletes Cherry i Aqua Marina. Totes dues ja estan disponibles a les prestatgeries de les botigues de la cadena i les pots aconseguir per 8 € cadascuna.

Crea el teu maquillatge més romàntic amb Cherry

Comencem la presentació d'aquestes paletes d'ombres amb Cherry. En aquest cas, veiem que l'envàs va a conjunt amb el seu nom en tons vermells i blancs. És més, a la tapa es pot veure com les cireres són les principals protagonistes.

Paleta d'ombres d'ulls vermella
Aquests tons són perfectes per crear 'looks' suaus amb tonalitats roses combinades amb altres colors. | Catalunya Diari

Mercadona ha pensat que aquesta paleta és perfecta per als 'looks' d'estil romàntic de dones femenines i sofisticades que viuen intensament la primavera. Ofereix diferents possibilitats d'estils segons el moment del dia o els gustos de cada persona. En total, inclou 20 ombres hiperpigmentades que s'apliquen de manera suau per crear l'efecte que vulguem a la nostra mirada.

Quant a les característiques de cadascuna, ens trobem que 10 són mats, 2 són ombres perlades, 6 ombres metàl·liques i, per acabar, inclou 2 'glitters'. Pel que fa als tons, són perfectes per fer 'looks' suaus amb tonalitats roses que podem combinar amb colors neutres, vermells, marrons i malves. D'aquesta manera, podrem triar els que s'adeqüen més al moment del dia: des de 'looks' més suaus i càlids, fins als més intensos.

Aqua Marina porta els colors del mar als teus ulls

En aquesta ocasió, ens trobem amb una paleta amb un estoig de color blau que simula la mar. I és que al seu interior, les 20 ombres que conté estan inspirades en els colors de la mar de l'illa de San Andrés, ubicada al mar Carib i que pertany a Colòmbia.

Paleta d'ombres d'ulls blava
De la mateixa manera, aquestes ombres també són hiperpigmentades. | Catalunya Diari

Igual que a l'altra paleta, totes són hiperpigmentades. La diferència és el tipus d'ombres. Entre elles trobem 6 mats, 4 setinades, 7 metàl·liques, 2 marbrades amb acabat metal·litzat i 1 ombra duòcroma. La varietat cromàtica té com a protagonistes els tons turqueses, però també inclou altres tons per poder-los combinar i triar la intensitat del nostre maquillatge. Per això, podem veure com hi ha ombres de colors terra que són perfectes per crear infinitat de 'looks'.

Com apliquem les noves ombres de Mercadona?

A l'hora d'utilitzar aquestes paletes per als nostres maquillatges, comprovarem que són molt fàcils d'aplicar, modular i difuminar. D'aquesta manera, les podrem treballar sense problemes per obtenir els millors resultats. Tot i això, hi ha alguns consells que cal seguir depenent del tipus d'ombra que triem.

Especialment, estan enfocats per a dos tipus. En primer lloc hi ha les ombres metàl·liques. Encara que sí que és veritat que podem utilitzar un pinzell per aplicar-nos-les, també ho podem fer amb els dits. No podrem escollir si parlem d'ombres 'glitter', ja que es recomana aplicar-les amb tocs petits amb els dits.