Mercadona ja ven 'sushi' a més de 650 supermercats de l'Estat

La cadena de Juan Roig ha fet aquesta aposta a causa de l'àmplia demanda que hi ha d'aquest producte japonès entre els seus clients

Córner de sushi en un supermercado Mercadona
Espai de 'sushi' a un supermercat Mercadona | Cedida

Els restaurants japonesos porten temps presents entre nosaltres, però no ha sigut fins als últims anys que hem pogut començar a trobar productes típics d’aquesta cuina amb assiduïtat als supermercats. Un dels punts forts de Mercadona és la seva aposta per productes innovadors i també molt demandats entre els seus clients, però per a assegurar-ne l’èxit, primer els posa a prova en el que anomena establiments «laboratori».

A aquests Supermercats, Mercadona comprova l’acceptació entre els consumidors de les seves noves propostes. El ‘sushi’ és un dels últims productes que han superat el test amb molt d’èxit, i és per aquest motiu que ja es pot comprar a un total de 655 botigues de tot Espanya.

El principal competidor dels supermercats valencians, Carrefour fa anys que ven als seus centres diversos sortits de ‘sushi’ fresc. Ara, Mercadona contraataca oferint també una àmplia oferta d’aquest exitós menjar japonès.

El ‘sushi’ arriba a 655 supermercats Mercadona

Fins ara, són 655 el nombre d’establiments Mercadona on es pot trobar un espai específic amb l’oferta de safates de ‘sushi’ de diferents varietats com ‘sashimi’, ‘maki’ i ‘niguiri’ a més de ‘gyozas’ i amanides típiques japoneses. 

Mercadona amplia a 655 supermercados su oferta de sushi
Mercadona amplia a 655 supermercats la seva oferta de sushi | Twitter

 

L’empresa noruega Leroy Seafood Spain és l’encarregada de distribuir el ‘sushi’ de Mercadona. L’oferta compta amb elaboracions per a tots els gustos, podent trobar ‘sushi’ de peix cru, de peix no cru o sense peix, amb uns preus que van des dels 3 euros fins als 30 de les safates més completes.

Els 655 supermercats Mercadona on de moment es pot trobar aquest ampli sortit de ‘sushi’ es reparteixen entre 5 comunitats autònomes. Podem comprar aquest producte asiàtic a Madrid, Catalunya, la Comunitat Valenciana, Andalusia i Castella-la Manxa.

La gastronomia asiàtica troba el seu espai a Mercadona

Mercadona no farà esperar gaire a la resta de clients que vulguin comprar el seu 'sushi' al seu supermercat més proper. Segons recull el portal ‘Valencia Plaza’, la seva intenció és que a finals d’aquest 2018 les safates de ‘sushi’ arribin a un total de 900 botigues.

A l’espera que l’oferta d’aquest aliment japonès s’estengui a més establiments, la gastronomia asiàtica té ja una àmplia presència als estants de l’empresa de Juan Roig. Hi podem trobar des de les algues ‘nori’ i l’arròs necessari per fer ‘sushi’ a la salsa ‘wasabi’. També ofereixen begudes japoneses com el licor ‘sake’ o el té de moda ‘matcha’. Fins i tot, podem comprar les postres tradicionals, ‘mochi', en una versió de gelat de coco i mango.  


Comentaris

envia el comentari