Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona cara hidratada i Mercadona

Mercadona tornarà a esgotar ràpidament el sèrum que comparen amb els de marques cares

Aquest sèrum, d'edició limitada, va causar furor als prestatges de la perfumeria del supermercat: ara ha tornat

Mercadona ha tornat a posar a la venda un producte que ja es va convertir en un èxit rotund fa uns mesos: el sèrum de microcàpsules. És un cosmètic amb molt bones valoracions que no deixa ningú indiferent.

La perfumeria del supermercat és una de les més visitades per les addictes al món de la bellesa. Ara, la cadena valenciana torna a sorprendre amb un d'aquells cosmètics que totes busquen per lluir una pell radiant.

Torna a Mercadona el sèrum de microcàpsules Deliplus

El sèrum de microcàpsules de Deliplus és un innovador producte de bellesa que ha captat l'atenció de milers de consumidors i es va esgotar en temps rècord en el seu llançament.

Sèrum microcàpsules amb envàs de Mercadona
Aquest sèrum de microcàpsules tornarà a causar furor a Mercadona | catalunyadiari.com

Després d'escoltar les súpliques de milers de clientes, ara el supermercat ha decidit tornar-ho a posar a la venda. I és que els seus avantatges són infinits. Aquest sèrum de microcàpsules de Mercadona és un tractament facial que promet revolucionar la teva rutina de bellesa i cura.

Formulat amb microcàpsules que contenen ingredients actius, aquest sèrum s'ha dissenyat per penetrar a les capes més profundes de la pell, oferint resultats visibles en poc temps. Les microcàpsules es trenquen al contacte amb la pell, alliberant-ne els beneficis de manera immediata.

Beneficis del sèrum de microcàpsules de Deliplus

Un dels principals atractius del sèrum de microcàpsules de Mercadona són les seves propietats hidratants i rejovenidores. Gràcies a la seva fórmula avançada, aquest sèrum ajuda a reduir les arrugues i línies d'expressió, millorant l'elasticitat i fermesa de la pell.

A més, la seva textura lleugera i de ràpida absorció el fa ideal per a tota mena de pells, fins i tot les més sensibles. D'altra banda, no cal perdre de vista el preu. Et pots fer amb l'envàs de 30 ml per només nou euros, ideal per provar tu mateixa aquest sèrum viral.

textura del gel amb microcàpsules de Mercadona
Els seus ingredients nodreixen en profunditat i revitalitzen la pell del rostre | catalunyadiari.com

Ingredients clau d'aquest sèrum de Mercadona

El sèrum de microcàpsules de Mercadona conté una combinació d'ingredients actius que treballen en sinergia per oferir resultats òptims. Entre ells destaquen:

  • Àcid hialurònic: es coneix per les propietats hidratants. Actua de manera similar a una esponja, retenint l'aigua a la pell. Redueix les arrugues i les línies d'expressió.
  • Extracte de Rosa de Bulgària: es coneix per ser regenerant i revitalitzant. Compte amb un alt contingut en antioxidants, minerals i vitamines per nodrir i calmar.
  • Betaïna: crida l'atenció per les propietats humectants, així com per protegir de les irritacions.
  • Mantega de Karité: amb alt contingut en vitamines i minerals, hidrata de manera profunda mentre millora l'elasticitat. A més, estimula la producció de col·lagen.
  • L'esqualà: és un oli hidratant que deriva de l'oliva i s'absorbeix sense ser gras. Protegeix la barrera cutània i reté la hidratació.
  • Oli de llavors de Limanches Alba: compta amb propietats renovadores, és un potent hidratant i també millora l'elasticitat. Manté el rostre sempre nodrit.

Com fer servir aquest sèrum de microcàpsules?

Per maximitzar els seus resultats, cal aplicar aquest sèrum de microcàpsules Deliplus tant de dia com de nit. Fes-ho a la cara, al coll i a l'escot realitzant un suau massatge fins que s'absorbeixi per complet.

Si busques potenciar els efectes d'aquest producte de Mercadona, combina'l amb la crema diària. D'aquesta manera, incrementaràs la hidratació així com la protecció de la pell mentre aconsegueixes que els ingredients actius del sèrum siguin més eficaços.