IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 La Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria de Trapero i l'excúpula d'Interior

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Mercadona treu al mercat un nou oli d'oliva verge extra d'edició limitada

Després d'un acord amb Oleoestepa, el producte ja està disponible als supermercats de la cadena fins que s'esgotin les existències

Aceite de oliva de Hacendado, Mercadona
Mercadona ha tret una edició limitada d'oli d'oliva verge extra | Mercadona

La cadena de supermercats Mercadona segueix apostant per oferir productes de primera qualitat. La companyia valenciana és l'empresa líder del sector i és reconeguda pels seus llançaments de productes innovadors. Ara és el torn del nou oli d'oliva verge extra. La companyia de Juan Roig no només vol que aquest Nadal tinguem els millors productes a la nostra taula (torrons, vins, embotits...), sinó que a més tampoc no ens faltin productes bàsics i característics com l'or líquid de la dieta mediterrània.

Més notícies relacionades: «Els 12 articles Deliplus que Mercadona ven més»

La nova edició limitada 'Hacendado Nueva Campaña'

Segons ha avançat 'La Coctelera', Mercadona ha arribat a un acord de distribució amb Oleoestepa, una societat cooperativa productora i comercialitzadora d'oli d'oliva verge extra que té la seu al municipi sevillà d'Estepa. Com que es tracta d'un producte elaborat a partir dels primers olis verge extra de la campanya, la producció serà limitada.

La nova edició d''Hacendado Nueva Campaña' és un 'coupage' d'olis d'oliva verge extra que provenen de les varietats 'manzanilla', 'hojiblanca' i arbequina, fruit del procés de selecció dels primers olis produïts el mes de novembre de 2018. Es tracta d'un oli d'una qualitat excepcional amb un perfil sensorial de fruitat d'oliva verda i tocs d'oliva madura. Molt fresc i delicat alhora, amb un aroma d'herba fresca acabada de tallar i amb agradables tocs de fruita que «deixen un sabor a herba fresca i tocs d'ametlla verda, amb un equilibri amarg i picant».

Aceite de oliva virgen extra 'Hacendado Nueva Campaña' de Mercadona
La nova edició d'oli 'Hacendado Nueva Campaña' és limitada | Mercadona

 

Més notícies relacionades: «Mercadona aposta pels 'superaliments' i oferirà germinat d'alfals i col verda»

Oleoestepa és la societat cooperativa productora

Oleoestepa és una cooperativa que té disset tafones associades ubicades a les províncies de Còrdova i Sevilla, i agrupa a més de 5.000 agricultors amb més de 52.000 hectàrees d'olivar. Des de l'agost de 2015 també envasa l'oli d'oliva verge extra 'Gran Selección Cooperativa' de la marca blanca Hacendado.

Des de fa anys, Mercadona manté el compromís d'utilitzar ―sempre que sigui viable― matèria primera d'origen nacional. Un clar exemple és el de l'oli d'oliva Hacendado, cent per cent d'origen espanyol tal com ho ha acreditat l'organisme independent Neoris i com s'indica a l'etiqueta. Pel que fa a aquesta nova edició, ja està disponible a tots els supermercats de Mercadona fins que s'esgotin les existències.


Comentaris

envia el comentari