Mercadona, amb el veganisme: amanides d’arròs i quinoa de ‘Sun&Vegs’

Els clients poden aconseguir una dieta saludable gràcies als productes ja preparats i llestos per consumir

Diferentes productos vegetales y preparados de Sun&Vegs en Mercadona
Diferents productes vegetals i preparats de Sun&Vegs al Mercadona | Xarxes Socials

Cada vegada hi ha més consumidors de productes d’alimentació ja preparats. Per això els supermercats han d’actualitzar-se i llençar al mercat més aliments preparats o precuinats, com amanides, arrossos i carns, de tal manera que els clients puguin gaudir d’ells en qualsevol lloc i en qualsevol moment. De fet, aquest tipus de producte també ajuda a tots aquells que no tenen temps de cuinar o no en saben.

Mercadona és una d’aquestes cadenes de supermercats que aposten per la línia de productes llestos per al consum. A més a més, gràcies a la seva àmplia gamma de productes saludables, ha aconseguit estendre’s àmpliament i, fins i tot, arribar a aquells clients més exigents respecte a l’alimentació saludable.

Las nuevas ensaladas de arroz integral y quinoa de Sun&Vegs disponibles en Mercadona por 2,90 euros.
Les noves amanides d'arròs integral i quinoa de 'Sun&Vegs' disponibles al Mercadona per 2,90 euros. | Sun&Vegs

 

Amanides, verdures i batuts 'Sun&Vegs'

Fa unes setmanes que Mercadona té a la venda productes de la marca ‘Sun&Vegs’ per tal d’oferir aliments saludables i de consum fàcil. Aquests estan presentats sota el seu proveïdor ‘Verdifresh’ encarregat de les amanides preparades de la marca blanca d’aquest supermercat, com per exemple l'amanida cèsar, molt popular entre els seus clients.

A més a més de les diverses amanides de verdures, de pasta i de patata, també es poden trobar altres formats amb la marca ‘Sun&Vegs’. Entre altres, una molt acolorida amanida mediterrània d’arròs integral, amb llenties, dàtils, pastanaga, tomàquet, olives negres, blat de moro i tot amanit amb una vinagreta de sèsam.

O si ho preferiu, també es pot trobar una amanida de quinoa àrab, amb tomàquet, col arrissada, pebrot vermell i verd, pastanaga, cigrons, pipes de gira-sol, nabius deshidratats i tot amanit amb una vinagreta, en aquest cas, anomenada ‘Ras El Hanout’. I tant aquesta com l’anterior, per tan sols 2,90 euros.

Espirales de calabacín a la venta en Mercadona
Espirals de carabassó a la venda al Mercadona | Xarxes Socials

 

Mercadona aposta per l'alimentació saludable

El proveïdor de la companyia valenciana també elabora espaguetis de carabassó i diferents tipus «smoothies» de fruites i verdures, com per exemple els de remolatxa, els de maduixa i gerds o els de pinya, poma, llimona i gingebre.

La marca ‘Sun&Vegs’ també ha apostat per llençar al mercat un tipus de iogurt 100% vegetal i sense lactosa, fet amb civada i fruites. Aquest producte, però, encara no es pot trobar al Mercadona. Només al Consum i es tracta dels productes sota el nom d'«Es Avena» amb diferents sabors, de civada i figues, de gerds amb fruites del bosc o amb panses.

Los batidos de frutas y verduras de Sun&Vegs de Mercadona
Els batuts de fruites i verdures de 'Sun&Vegs' de Mercadona | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari