Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fila de caixers de supermercat d'un establiment Mercadona

Mercadona ven el producte que permet estalviar detergent i electricitat a casa

A més, contribuiràs a reduir l'impacte que els detergents químics tenen al medi ambient

El preu de la factura de la llum és una cosa que està en la boca de tothom. És comú veure com es tenen en compte les hores més o menys cares per posar en marxa electrodomèstics que no tenen un horari fix. Estalviar en aquest sentit és important perquè, quan ens arribi el rebut, no toqui lamentar-se.

I és que en un moment en què l'encariment de la vida en general fa mirar, de vegades, fins i tot amb lupa fins al més mínim detall, qualsevol truc que serveixi per estalviar és ben rebut. Per això, aquí et deixarem un consell molt valuós que et servirà de molt.

Està enfocat a la rentadora. Aquesta és un dels electrodomèstics imprescindibles que necessitem a casa nostra. Sí que és veritat que depèn de més coses que les hores en que la fem servir, però al final el seu ús ens sol costar sobre 160 euros a l'any.

Però no sempre es pot triar l'hora que es posa. Hi influeix que necessitem neteja una peça en concret, la climatologia, o el nostre horari laboral. Això pot tenir conseqüències a l'hora del consum, però no són els únics factors a tenir en compte.

Com influeix el detergent en el consum energètic

Quants detergents hi ha al mercat? Segur que si t'atures a explicar-los te'n surten molts més dels que pensaves. D'aquests, cal diferenciar entre els que contenen químics i els ecològics. Cadascun té diferents característiques que influeixen directament a l'hora del consum energètic.

Tot i que, sí que és veritat que a l'hora d'escollir l'un o l'altre, el que es tenen en compte són altres aspectes. Per exemple, sí que és veritat que si optem amb un que tingui químics la neteja serà molt més efectiva. Així mateix, també obtindrem una fragància a les peces gràcies al perfum del nostre detergent.

El problema és que, perquè un detergent amb químics funcioni correctament, hi ha alguns inconvenients. D'una banda, impliquen que la rentadora hagi de fer el rentat amb aigua calenta. Això suposa que es consumeixi una quantitat d'electricitat elevada mentre s'escalfa l'aigua que necessitem.

D'altra banda, també influeix al medi ambient. I és que aquests detergents solen ser contaminants. Els seus ingredients poden arribar a ser perjudicials, cosa que pot ser que per a algunes persones sigui determinant a l'hora d'escollir l'un o l'altre.

Mercadona té l'opció que us farà estalviar

Sense aconseguir els mateixos resultats a l'hora de netejar que els detergents amb químics, tenen altres beneficis que poden convertir-los en la millor opció. Si no coneixes aquest tipus de detergents és el moment de fer el pas.

Façana de Mercadona
Mercadona té la solució | Mercadona

Per això, una de les millors opcions és el percarbonat de sodi que té Mercadona a la venda. Aquest producte està pensat per aconseguir els millors resultats a la roba blanca. Això és així, ja que té un poder blanquejant superior al bicarbonat. A més, desinfecta la nostra roba alhora que es neteja.

Aquest producte en entrar en contacte amb l'aigua, allibera oxigen actiu. És gràcies a aquest pel que obté els seus bons resultats. A més, si vols potenciar el poder netejador, només has d'afegir una petita cullerada de detergent ecològic.

Mercadona Percarbonat
Percarbonat de sodi | Mercadona

Ara anem a allò important, al estalvi que s'aconsegueix gràcies a l'ús d'aquest producte . I és que no cal que s'utilitzi aigua calenta perquè funcioni. Això suposarà un gran estalvi d'energia, ja que s'ha calculat que del consum elèctrica d'una rentadora, el 90% ve quan s'escalfa l'aigua.

D'altra banda, també suposarà un estalvi de producte. Amb una cullerada en tindrem suficient per dur a terme la neteja. Per això, l'envàs ens estendrem molt més que el d'un detergent amb químics.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!