Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de l'exterior d'un Mercadona.

Mercadona viatja fins a la Toscana: inspiració per a la nova col·lecció de maquillatge

Aquesta novetat està formada per un total de 10 productes

Quan encara no ens havíem acostumat a la col·lecció Magnolia i a totes les novetats que Mercadona ha inclòs a la seva secció de perfumeria relacionades amb el maquillatge, ens sorprèn amb una nova incorporació. Si has anat recentment a una de les seves botigues, l'hauràs vista ja col·locada.

En cas que encara no estigui disponible a la teva botiga Mercadona habitual o que vulguis saber-ne més, no et preocupis: aquí et donarem tots els detalls. El seu nom és Toscana, per la qual cosa és evident el lloc on s'han inspirat per crear-la.

Efectivament, Mercadona ha volgut viatjar fins a aquesta regió italiana per crear la seva nova col·lecció de maquillatge. Per aquesta raó, la decoració dels envasos està inspirada en les rajoles toscanes. Cal recordar que aquest lloc d'Itàlia és conegut per la ceràmica. En total, són 10 els productes que la formen i entre tots podràs crear un 'look' complet.

Prepara la pell per començar el maquillatge

Com t'acabem de dir, trobaràs en aquesta col·lecció tot el necessari per crear un 'look' de maquillatge complet. Per això, els descriurem perquè sàpigues en quin moment has d'utilitzar cadascun.

Col·lecció maquillatge de Mercadona
Mercadona ha volgut viatjar fins a aquesta regió italiana per crear la seva nova col·lecció de maquillatge. | Catalunya Diari

Per començar, el primer producte es fa servir com a pas previ per garantir-nos un maquillatge perfecte. S'encarrega de condicionar la pell per aplicar, posteriorment, la resta de productes. Ve en un flascó de 28 ml i té un preu de 7 €. Té una textura oliosa composta per una combinació d'aromes de gessamí, lliris, violetes i roses. La combinació dels pètals d'aquestes flors fa que la nostra cara llueixi resplendent i hidratada. Per utilitzar-lo, n'hi haurà prou amb aplicar unes poques gotes a la cara i fer massatges fins a la seva total absorció.

Aquest altre producte de la col·lecció no és per al rostre, però també ens pot ser útil. És una laca d'ungles amb col·lagen que ens ajudarà a enfortir-les. Els seus 8 ml ja estan a la venda a un preu de 3,50 €.

Potencia la mirada amb aquests productes

Un bon maquillatge va sempre acompanyat d'una mirada potent. Per aconseguir-ho, Mercadona ha inclòs diversos productes per als ulls, començant per una paleta d'ombres que inclou un total de 9 tons amb què aconseguiràs diferents 'looks' per a aquesta primavera. Pel que fa als colors que hi pots trobar, la cadena de supermercats valenciana indica a la seva explicació que són representació de la Toscana. La majoria són tons terra, amb tocs vermellosos i ataronjats. A més, conté un mirall al seu interior. Cada paleta es ven a un preu de 7,50 €.

Paleta d'ombres de Mercadona
Aquesta paleta d'ombres inclou un total de 9 tons. | Catalunya Diari

Continuant amb els ulls, també hi trobem un rímel d'efecte lífting de llarga durada. Aconseguiràs un acabat negre intens amb unes pestanyes llargues, corbades, arrissades i amb volum. I és que té una textura que va pentinant-les una per una. Pel que fa al seu envàs, ve amb un aplicador corbat, gràcies al qual podràs potenciar la força de les pestanyes mentre les pentines des de l'arrel fins a les puntes. Està a la venda per 4 €.

A més a més, Mercadona ha volgut incloure a la col·lecció Toscana dos perfiladors de celles. Són dos retoladors de llarga durada que estan disponibles en tons clar i fosc.

Rímel i llapis d'ulls de Mercadona
Hi podràs potenciar la força de les pestanyes alhora que les pentines. | Catalunya Diari

Remata el maquillatge amb els llavis i el fixador

Mercadona no perd mai l'oportunitat de poder incloure pintallavis nous. Són un dels seus èxits assegurats. Per això mateix, a la col·lecció Toscana podem trobar-ne tres de diferents. Es comercialitzen en format 'stylo' perquè siguin fàcils d'aplicar. Aquests pintallavis són cremosos i pigmenten bé per aconseguir uns llavis brillants coberts de color. Pots escollir entre els tons coral, rosa mitjà i fúcsia. A més, cadascun ve amb aroma. Concretament, fan olor de préssec i albercoc. Tenen un preu de 5 €.

Pintallavis de Mercadona
Mercadona aprofita l'oportunitat per incloure-hi pintallavis nous. | Catalunya Diari

Per acabar el nostre maquillatge, haurem de fixar-lo i ho podrem fer amb aquest producte de Mercadona. A més, de perllongar la durada del nostre maquillatge, aquesta boira hidrata, prepara, protegeix i refresca la pell. L'esprai conté 100 ml i costa 5,50 €.