Imatge de la dessuadora d'Adidas

M'ha encantat aquesta dessuadora 'cropped' negra d'Adidas

Amazon rebaixa la dessuadora cropped d'Adidas

Hem tingut sort, perquè mai no ens hauríem imaginat que podríem trobar a un preu tan rebaixat aquesta peça tan buscada. Estem parlant de la dessuadora 'crop' de color negre d'Adidas que ha esdevingut la favorita de Camille Razar. Aquesta actriu ha aconseguit ser una de les artistes més reconegudes del moment després del seu paper a la sèrie 'Emily en París'.

Després d'haver-la conegut a la sèrie, moltes amants de la moda s'han quedat fascinades amb el seu bon gust a l'hora de vestir, i no només això, sinó també per la seva personalitat. I és que tant per dins com per fora d' 'Emily en París' hem pogut veure-la amb diversos 'looks' que volem copiar.

De fet, és tot un exemple d'inspiració i gràcies al seu contingut a través de les xarxes socials hem pogut fitxar alguna peça de roba per afegir al nostre armari.

Amazon rebaixa la dessuadora cropped d'Adidas que té Camille Razar

Camille Razat ha esdevingut tot un exemple d'inspiració a l'hora de vestir. Gràcies al seu paper a la coneguda sèrie 'Emily en París', hem pogut conèixer el seu bon gust per a la moda. I és que, no només a la sèrie, sinó que també al seu dia a dia Camille crea uns 'looks' d'infart.

Imatge de Camille Razat amb una fan
Camille Razat sorprèn tothom amb els seus 'looks' | INSTAGRAM @CAMILLERAZATNEWS

L'últim fitxatge de l'actriu que ens ha aconseguit captivar és una dessuadora 'cropped' de la marca Adidas. En una fotografia publicada en una pàgina d'Instagram dels seus fans, hem pogut veure-la amb el xandall d'Adidas, un dels més clàssics, però versionat a la seva manera per a aquest any.

Imatge de la dessuadora d'Adidas
Dessuadora amb caputxa d'Adidas | AMAZON

És una peça 'cropped' de color negre, curta i amb les tres ratlles clàssiques que hem trobat rebaixada. Encara que mai ens ho haguéssim imaginat, Amazon l'ha posat a un preu que oscil·la entre els 44€ i els 53,91€. Així, doncs, si tu també vols lluir un estil còmode, però alhora estilós, no esperis més. Resulta una opció perfecta per acompanyar els pantalons que hi van a joc.

El Corte Inglés té la dessuadora d'Adidas més barata

A més de la dessuadora 'cropped' que hem trobat a Amazon, també hem fitxat una altra dessuadora de dona a El Corte Inglés. És una oportunitat que no pots perdre, ja que aquesta peça té un descompte del 50%. Sí, has llegit bé, El Corte Inglés ha llançat la casa per la finestra aquestes segones rebaixes i s'ha tornat boig.

L'establiment ha posat a disposició del públic una dessuadora de dona de talla gran estil 'Adicolor Classics Adidas Originals' per només 32,50€. Un preu que no trobaràs en altres botigues a causa de la seva baixa quantitat.

Imatge de la dessuadora d'Adidas
Dessuadora de talles grans 'Adicolor Classics Adidas Originals' | EL CORTE INGLÉS

Podràs aconseguir-la amb aquest descompte del 50% si t'afanyes, perquè en tractar-se d'un article d'aquesta marca tan barat no trigarà a esgotar-se. Podràs combinar-la amb els teus texans preferits o, igual que Camille, conjuntar-ho amb uns pantalons de xandall del mateix disseny.

Si vols lluir un 'outfit' còmode, però alhora estilós, aquesta és la teva oportunitat de tenir-lo a un preu d'escàndol.

Si t'agrada la seva llargada clàssica també la tens disponible

Sabem que hi ha dessuadores de la marca d'Adidas de moltes formes, colors i dissenys diferents. Per això, hem fitxat la dessuadora llarga clàssica d'El Corte Inglés per si va més d'acord amb el teu estil. Estem parlant d'una dessuadora de dona estil 'Essentials French Terry'.

Imatge de la dessuadora d'Adidas
Dessuadora 'Essentials French Terry' d'Adidas | ADIDAS

Aquesta peça compta amb les 3 bandes tan distintives de la marca Adidas que la fan molt especial. Actualment, estan esgotades, però esperem que aviat estiguin disponibles una vegada més.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp