El millor producte vegà de Lidl que destaca per la qualitat i el preu, segons l'OCU

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha elaborat una anàlisi per descobrir quines són les millors 'burgers' veganes del mercat

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Segons l'OCU, Lidl té la millor hamburguesa vegana del mercat | LIDL

Cada vegada hi ha més persones que segueixen una dieta vegetariana o vegana. La dieta vegana es basa a evitar el consum de carn i productes làctics, en canvi, en una dieta vegetariana es consumeix ous i làctics. Així doncs, molts aliments d'origen animal queden exclosos i s'opta per les verdures, les fruites, els llegums i productes indicats específicament per a vegans i vegetarians.Amb tot això, moltes cadenes de supermercats s'han adaptat i ofereixen un ampli catàleg de productes vegans i vegetarians. És per això que l'Organització de Consumidors i Usuaris ha vist necessari elaborar una anàlisi per valorar alguns d'aquests productes, concretament les hamburgueses de proteïna vegetal.


L'OCU ha situat al capdavant de la llista les 'burgers' de Lidl. La companyia alemanya ofereix un ampli assortiment de productes vegetarians i vegans i, sens dubte, s'han convertit en una de les millors opcions per a molta gent.

1. My best veggie burger - Lidl

La guanyadora d'aquest rànquing, per la seva relació qualitat-preu, és l'hamburguesa 'My best veggie burger' de Lidl. Aquesta hamburguesa està feta amb tofu i algues, i és una gran font de proteïnes i fibra. A més de la qualitat del producte, és molt més econòmic que altres hamburgueses veganes. El seu cost és de 5,99 euros. 

2. Hamburgueses vegetals - Mercadona

Mercadona se situa en el segon lloc del rànquing amb les seves hamburgueses vegetals de la marca Kioene. Podem trobar aquestes 'burgers' en dues varietats diferents: vegetals amb albergínies i vegetals amb llavors de carabassa i gira-sol.

Aquestes hamburgueses no només causen furor entre les persones vegetarianes i veganes, sinó que hi ha una gran part de la població que les ha provat. El seu preu és de 2,40 euros a Mercadona (dues unitats de 100 grams).

3. Hamburguesa vegetal - El Corte Inglés

En el tercer lloc trobem l'hamburguesa vegetal d'El Corte Inglés, que és una gran font de fibra. Aquesta 'burger', elaborada amb ingredients d'agricultura ecològica, conté tofu, arròs i diferents vegetals. El seu preu és de 2,45 euros (el pack de dues hamburgueses de 80 grams cadascuna).

Altres hamburgueses veganes que triomfen a Lidl

A més de la guanyadora, Lidl ofereix una gran varietat de productes vegetarians i vegans. De fet, una de les hamburgueses que més destaquen és la 'Next level burger', que ja s'ha convertit en tot un fenomen de masses gràcies al seu sabor i textura.

La 'burger' de Lidl està elaborada amb proteïna de soja, pèsols i blat. El seu preu és de 2,99 euros. A més, Lidl també ha incorporat la 'Next level' amb textura de pollastre i a base de pèsols. D'altra banda, també trobem quatre varietats de la 'veggieburger': seitan amb quinoa i verdures, de multi cereals, de blat i arròs al curri i de seitan amb soja i pastanaga. El seu preu és d'1,99 euros.


Comentaris

envia el comentari