El millor vestit d'aquest Nadal de Zara, inspirat en Balmain

Amb un disseny adequat per qualsevol nit és una peça que s'ha de convertir en bàsica al nostre armari

Zara se inspira en la firma de lujo Balmain, para crear el diseño perfecto para estas navidades
Zara s'inspira en la firma de luxe Balmain per crear el disseny perfecte per aquest Nadal | Zara

Ja ha arribat el mes amb més màgia de l'any. Desembre porta incorporat tot un seguit de celebracions que ens permeten escollir entre diferents 'looks' per aquestes festes, però no ens hem de preocupar, ja que existeixen una infinitat d'alternatives on podem escollir la combinació que més concordi amb el nostre estil. 

Com cada any, en el món de la moda, les firmes de baix cost i les de luxe comencen tota una guerra de dissenys per destacar entre els millors i ser els escollits per ser lluïts en els sopars de Nadal. El darrer gran exemple ha estat Zara, que ha posat a la venda un vestit que s'assembla bastant a un disseny de la firma de luxe Balmain

El vestit més elegant per aquest Nadal 

Zara ha decidit inspirar-se en el sofisticat vestit de Balmain, valorat en 3.950 euros i que està esgotat, i les 'influencers' ja tenen la seva versió de baix cost, una peça espectacular i perfecta per lluir aquest Nadal. És un vestit tipus 'blazer' que apunta a convertir-se en tot un èxit per dur a qualsevol festa, i també en un bàsic per al fons d'armari. Es tracta d'un model asimètric, el qual només té una màniga i uns botons que adornen la part davantera. 

Vestido sastre asimétrico de Balmain, por 3.950 euros
Vestit sastre asimètric de Balmain, per 3.950 euros | Balmain

Tot i que no és exactament igual, salta a la vista que Zara s'ha inspirat clarament en el vestit de Balmain, i és tot un encert per lluir-ne un equivalent de la marca de luxe per només 29,95 euros. S'ha convertit en un èxit tan gran que està completament esgotat. Ara, només cal esperar que reposin les seves existències, perquè és un vestit perfecte per lluir en els innumerables esdeveniments que tenim aquest Nadal i pràcticament per qualsevol nit de l'any. 

Definitivament aquest model és tot un encert, ja que és una peça de vestir que et pot evitar molts mal de caps i, a més, resulta molt més assequible del que podries arribar a esperar d'un vestit tan elegant i multiús. 

Vestido 'smoking' de Zara, por 29,95 euros
Vestit esmòquing de Zara, per 29,95 euros | Zara
  • Notícia original de 'La Coctelera': Zara se inspira en Balmain para crear el mejor vestido de estas Navidades.

Comentaris

envia el comentari