Les 11 millors discoteques eivissenques per passar una nit única

Espais molt especials per moments d'oci que es tornaran inoblidables

Las 11 mejores discotecas de Ibiza para una gran noche.
Gaudeix de la nit eivissenca amb aquests 11 locals | Space Ibiza

 

Les discoteques de l'illa d'Eivissa gaudeixen de molt de prestigi arreu del món, sobretot a partir de la dècada dels vuitanta, moment àlgid del moviment hippy. La situació de l'illa ha anat canviant amb el pas del temps, especialment en el cas dels turistes que la visiten i de la música que s'hi pot trobar.

Hi ha un gran nombre de locals d'oci nocturn eivissencs que han esdevingut indrets imprescindibles per als amants de la música electrònica i s'han convertit en uns espais ben singulars que no són aptes per a qualsevol butxaca. Sense fixar-nos en les polèmiques que pot arribar a originar la mena de turisme que fan proliferar aquestes discoteques, volem recopilar les millors de tota l'illa.

Les 11 discoteques eivissenques que no et pots perdre

Observarem els principals trets interessants de cadascun d'aquests establiments per tal que puguis decidir quin tries per poder passar una vetllada totalment inoblidable.

1. Ushuaia Beach Hotel

Inaugurada el 2011, va marcar un punt d'inflexió crucial per a la nit eivissenca, que no ha tornat a ser igual des de la seva obertura. En aquesta discoteca no només s'hi han celebrat sessions internacionals molt famoses de l'estil de «F*** Me I’m Famous» de David Guetta sinó que, a més, cal remarcar que és un complex turístic específicament ideat per als apassionats de la festa.  

A banda de la gran qualitat que tenen les actuacions que s'hi celebren, un altre dels seus punts forts és la seva macropiscina central, oberta únicament en determinats dies. Com que és tan popular, si vols gaudir d'aquest local nocturn per passar una nit ben intensa, caldrà que reservis uns quants dies abans.

 

2. Pacha Ibiza

Pacha té una popularitat enorme i, entre altres, aquesta gran fama es deu a llocs com la seva discoteca eivissenca, una visita imprescindible per a tothom que vagi a l'illa en busca de festa. L'aforament total del local és de 3.000 persones, i a dalt de tot hi ha una terrassa perfecta per tal de descansar una mica de tant de moviment. Un altre dels seus atractius és que moltes vegades la freqüenten famosos.

3. Privilege

Un local que, nascut l'any 1978 amb la denominació de Club San Rafael, ofereix una experiència totalment única. Amb el pas del temps va anar evolucionant i guanyant fama i metres quadrats fins a convertir-se en el conegut local que és avui en dia. Compta amb una altura impressionant de 25 metres, amb una pista central que té una piscina i amb diverses sales a l'exterior. Igualment, gràcies a l'increïble aforament que té, per a 10.000 persones, apareix al llibre Guinness dels rècords com la discoteca més gran del planeta.

 

4. Amnesia

Si viatges a Eivissa, també hauries de visitar aquest potent local que fa més de 8 dècades que funciona. Ofereix festes molt prestigioses com ara «La Matinée» o «Cocoon», i els caps de setmana sovint s'hi poden veure persones famoses. A banda de tenir un aforament envejable per a 5.000 persones, un dels punts que més el distingeixen és el fet d'haver estat premiat pels International Dance Music Awards com a millor discoteca del planeta

5. Ocean Beach

Ocean Beach ofereix un concepte similar al d'Ushuaia: s'articula al voltant d'una gran piscina central. Igualment, la seva oferta es veu completada amb un restaurant ben luxós i un 'lounge' molt complet on s'hi pot trobar de tot, fins i tot les marques de xampany més prestigioses. Com que no tothom es pot permetre pagar l'accés al local, normalment els assistents són turistes amb un poder adquisitiu molt alt.  

6. Space

Space és un altre local eivissenc mític, que alguns han descrit com un autèntic temple de la música electrònica, principalment a causa del sistema de so extraordinàriament bo que posseeix, tot i que està situat a l'exterior. La seva principal sala ha ofert nits irrepetibles al llarg de diverses dècades, com ara «The Revolution Unites», una festa molt coneguda amb la presència del cèlebre discjòquei Carl Cox.

 

7. Bora Bora

Un local d'oci al costat de la platja eivissenca constitueix una aposta segura, i la coneguda discoteca Bora Bora ha sabut treure tot el suc de l'espai impressionant en què es troba. Si afegim música electrònica a aquesta gran combinació, obtindrem les nits més plenes de follia de totes les illes Balears. Tot i que no té cap hora de tancament, sempre pots optar per viure l'experiència completa i allotjar-te als Bora Bora Ibiza Apartments.

8. Edén

L'aforament d'aquest local d'oci nocturn eivissenc també és molt important: hi caben fins a 5.000 persones. A més, té un sistema de so excel·lent, l'Incubus Gold de Void, que moltes altres discoteques de l'illa comencen a adoptar. Aquesta sala que punxa música força tradicional sobresurt especialment per les altures diverses que té i pels dos pàrquings privats que poden aprofitar els visitants que tinguin un pressupost més ampli.

 

9. Es Paradis

L'elegant i tranquil·la sala Es Paradis és un altre local mític de l'illa, creada pel mateix fundador d'un altre símbol d'Eivissa, el Café del Mar. Ara bé, algunes nits poden resultar d'allò més plenes de bogeria. A banda d'oferir sessions de música house i electrònica, també hi ha alguns dies com els dimecres en què es fan sessions d'altres gèneres musicals moderns, com ara el Trap i l'EDM.

10. Swag Ibiza

Es tracta d'una sala en expansió que no li ha d'envejar res als altres grans locals nocturns eivissencs. Amb un aforament important de fins a 1.000 persones, és perfecta per a totes aquelles persones que volen trobar música urbana com ara l'R&B o el trap, ben lluny de les típiques sessions de l'illa de deep house.

 

11. Lío Ibiza

Lío Ibiza s'erigeix a l'indret on antigament es trobava la coneguda sala El Divino, i representa un concepte ben singular, amb algunes taules que estan situades pels voltants de l'escenari. No només es tracta d'una discoteca d'electrònica, sinó que és molt més, perquè s'encarrega de presentar espectacles molt diversos amb animadors, cantants i ballarins. És necessari reservar diverses setmanes abans d'anar-hi, i el preu de les sessions normalment està per damunt de 150 euros. 


Comentaris

envia el comentari