Primer pla de Chenoa.

Perquè tot el món vol les sabates noves de Chenoa

Chenoa torna a donar vida a les botes

Chenoa és coneguda per ser cantant, però també la coneixem pel seu gran estil a l'hora de vestir. Moltes persones la consideren ja tota una experta del sector de la moda.

Tot i que la cantant es va quedar sense paraules fa un mes en comprovar que el divorci no està sortint com estava previst, ens continua sorprenent.

No és la primera vegada que l'exconcursant d'Operación Triunfo ens delecta amb els seus looks. Aquest estiu, l'hem vista moltes vegades amb vestits ideals als quals sap treure partit.

Chenoa llueix les botes per a aquesta temporada tardorenca

Quan no queda res per a la tardor, Chenoa ha decidit mostrar a través de les seves xarxes socials un dels accessoris que no poden faltar al nostre armari: les famoses botes cowboy que des de fa uns quants anys marquen tendència.

Ja és hora de treure-les de l'armari per lluir-les i conjuntar-les amb un look hipnotitzador. Aquesta classe sabates ja han esdevingut tot un èxit per combinar i donar-nos un toc ideal. El millor d'aquest calçat és que existeix una gran varietat d'estils i, sobretot, de colors. Així que no hi ha excusa aquesta tardor per triar-les.

Les botes d'antelina amb la canya calada que Chenoa mostra a les fotos han causat una gran expectació. La cantant ens mostra en primer pla aquesta mena de calçat per fer-nos saber que hi tornen. A més de Chenoa, moltes celebritats també estan optant per escollir aquest calçat per sortir al carrer.

Un calçat perfecte per a entretemps

Les botes cowboy són tot un èxit. Aquest calçat lleuger és perfecte per a l'època de l'entretemps, quan no sabem què posar-nos. Chenoa ha volgut tornar a donar-los una altra oportunitat i lluir-les a través del seu Instagram, on tots els seguidors poden observar que encara els queda molta vida. Podem trobar calçat en diverses botigues de roba, ja que encara continuen apostant per elles i pels botins de plataforma.

Una tendència que ha tornat per quedar-s'hi

Totes pensàvem que no les tornaríem a veure: una tendència de l'any 2010 que crèiem que no es tornaria a posar de moda. Les botes sempre les vèiem conjuntades amb unes malles o uns pantalons de tub, però més endavant van acabar en segon pla.

Al final, les botes Chelsea van ser les protagonistes de la darrera dècada i el disseny chunky va acabar per posicionar-se davant de totes dues. Tot i això, les botes i botins campers ja tenen un lloc assegurat al nostre armari. Gairebé al nivell de les botes negres de mitja canya o les botes militars de cordons.

La tardor és una de les estacions on podrem lluir aquest calçat i conjuntar-lo amb unes jaquetes de flocs o vestits florals. Altres persones prefereixen apostar per aquesta classe de botes amb minifaldilles o pantalons amb obertura al baix: també és una altra opció valida i ideal.

Diferents preus, estils i colors

Igual que totes les peces de roba i accessoris, podem trobar botes cowboy de tota classe de preus. Des de la versió platejada d'Isabel Marant fins a la marca coneguda Louis Vuitton. No obstant això, segurament les més comunes siguin les dels preus més econòmics. Aquestes podem trobar-les en botigues de roba conegudes com és el cas de Zara, Bershka o Stradivarius.

Com passa amb altres calçats, podem escollir entre diferents estils i colors, encara que les més demandades siguin les de poc o gens de tacó i les de color marró o negre. Són clàssic que ja s'han convertit en les favorites.

▶️ Vídeo del dia