IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nerja i Cadis estan entre els nous Destins Emergents de Tripadvisor

Les opinions positives sobre aquestes dues ciutats han causat la seva entrada al rànquing

La costa andaluza parece estar en el punto de mira de los que visitan nuestro país.
La costa andalusa sembla estar en el punt de mira dels qui visiten el nostre país. | Wikimedia Commons

Nerja i Cadis s'han convertit en els Destins Emergents d'enguany, els més desitjats pels viatgers que volen gaudir d'unes agradables vacances. Així ho han indicat els premis Traveller's Choice 2018 de Tripadvisor, una de les webs turístiques més populars i exitoses. Per tant, aquest mes de gener les dues ciutats espanyoles han entrat al top 10 del rànquing.

 

Els Destins Emergents més populars d'Europa

Ambdues ciutats s'han posicionat al capdavant d'una llista que anualment modifica la web Tripadvisor i que inclou quines són les tendències turístiques. Ja fa sis anys que existeix aquesta llista que incorpora un total de 44 llocs d'arreu del món.

 

A l'hora d'elaborar-la, tenen en compte un algoritme que valora l'increment de les reserves hoteleres i els interessos dels usuaris. A partir d'aquí, fan una comparació amb el que va esdevenir l'any anterior i analitzen les opinions positives dels turistes.

En el rànquing mundial d'aquest any hi ha quatre destins europeus, dos americans, dos africans, un asiàtic i un d'Oceania. Tots aquests són considerats destins emergents i està previst que siguin tendència entre els viatgers l'any vinent.

 

La novena posició ha estat atorgada a la ciutat malaguenya de Nerja, entrant així al top 10 mundial. D'altra banda, també ocupa el quart lloc en el rànquing europeu, mentre que Cadis està per darrere amb l'octava posició.

 

Tranquil·litat a la Costa del Sol

Nerja és un poble ubicat a la Costa del Sol que sembla que va atraure molts turistes l'any passat. D'ençà que la sèrie espanyola 'Verano Azul' es va gravar en aquesta localitat, l'oferta turística ha estat primordial.

 

Entre les característiques més destacades trobem les seves extenses platges de sorra fina que arriben a fer fins a 16 quilòmetres i permeten practicar submarinisme i esquí aquàtic; els seus tranquils paisatges; el passeig marítim anomenat 'Balcón de Europa' des d'on es poden veure les espectaculars vistes de la muntanya i del mar; les cales; i la cova de Nerja amb pintures paleolítiques.

 

Vistas de las playas de Nerja.
Vistes de les platges de Nerja. | ©GTRESONLINE

La Sirena de l'Oceà

La ciutat de Cadis és coneguda popularment com a 'Tacita de plata', tot i que Lord Byron la va anomenar 'La Sirena de l'Oceà'. Aquesta localitat de la Badia de Cadis és considerada una illa, tot i que hi ha certs dubtes al respecte per la seva petita unió amb la península.

 

Cadis és una històrica ciutat amb molts monuments i valorada per ser la més activa i antiga d'occident i per ser l'origen de l'Armada Espanyola a causa de la seva situació estratègica. Té un gran patrimoni històric i cultural, així com la Catedral del segle XVIII, les seves fortaleses o el seu port amb més de 100 torres de vigilància. Les seves platges, festes i restaurants també són alguns dels atractius turístics que han convertit la ciutat en un destí emergent.

 

Vistas de Cádiz desde una de sus torres.
Vistes de Cadis des d'una de les seves torres. | Wikimedia Commons

La resta de ciutats del rànquing

La llista la conformen un total de 44 ciutats d'arreu del món i entre aquestes s'hi troben les dues espanyoles. La següent enumeració inclou les ciutats escollides d'entre tots els continents, les quals conformen el rànquing dels nous destins emergents de Tipadvisor 2018.

1. Ishigaki, Japó

  

  

  

  

  

  

  

  

  

D'altra banda, aquesta és la llista que inclou la resta de ciutats europees del rànquing: 

1. Gdansk, Polònia

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Més turistes 

Les dues ciutats andaluses han estat premiades per la seva qualitat i per la popularitat dels seus allotjaments, restaurants i atraccions turístiques. Les opinions positives en relació a aquestes ha crescut i han permès el seu accés a la llista de Tripadvisor. A més, això els ajuda a atraure encara a més viatgers nacionals i internacionals perquè veuran que són tendència turística.

 

T'animes a visitar algun d'ells?


Comentaris

envia el comentari