Bimbo acaba de donar una pèssima notícia als treballadors catalans just abans de Nadal

La companyia ha patit l'augment de vendes de les marques blanques

Un gran nombre de persones patiran l'ERE de Bimbo | Cedida

El grup Bimbo ha signat amb els sindicats un acord sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERE) iniciat per la companyia després de pactar la millora de les condicions i les indemnitzacions per a un màxim de 290 persones.

La signatura de l'acord ha estat avançada aquest dimecres pel sindicat UGT FICA, majoritari en el comitè d'empresa, que ha precisat en un comunicat que el nombre d'afectats es manté fixat en «un màxim de 290 treballadors», encara que els seus responsables s'han mostrat confiats que finalment no s'aconseguirà aquesta xifra. Un portaveu de Bimbo ha confirmat l'existència d'aquest acord i només ha afegit que l'ERE s'emmarca dins de la seva intenció de «reorganitzar» la seva xarxa comercial.

La companyia ha patit l'augment de vendes de les marques blanques

La companyia va justificar aquesta mesura a finals de setembre, quan va anunciar els acomiadaments, per la «progressiva disminució» que el mercat del pa i la pastisseria amb marca de fabricant ha sofert enfront de l'augment de les vendes de marca blanca, la qual cosa ha derivat en un «menor volum» i, per tant, en la necessitat «d'adequar l'estructura comercial a aquesta realitat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari