URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Nostrum presenta concurs de creditors i cessa el seu president i fundador

Els responsables de la companyia han fet patent que seguiran fent tot el possible fins que recuperin l’estabilitat financera

Nostrum
Nostrum presenta concurs de creditors i cessa el seu president i fundador | Nostrum

Males notícies per l’empresa catalana Nostrum. La companyia de menjar preparat ha anunciat que presenta concurs de creditors i que cessa el fundador de la firma, Quirze Salomó, com a president i conseller delegat. El motiu de la decisió, com explica el mitjà ‘El País’, és la incapacitat de l’entitat a l’hora de fer front al deute contret amb els proveïdors, que s’eleva fins als 10 milions d’euros.

Finalment, doncs, les negociacions sobre el deute en el termini previst per la llei concursal no han arribat a bon port, i la història ha acabat de la pitjor manera possible. Amb tot, els responsables de la companyia han remarcat que seguiran intentant arribar a un acord en el marc del concurs, i ja s’han marcat l’objectiu de reestructurar una part dels comptes d’empresa i així poder recuperar l’estabilitat.

Nostrum presenta concurs de creditors i acomiada Quirze Salomó

L’empresa de menjar preparat Nostrum ha donat una mala notícia: presenta concurs de creditors. Per aquest motiu, la companyia ha hagut d’engegar una sèrie de mesures, entre elles la d’acomiadar el president i fundador de la firma, Quirze Salomó. Tal com han explicat fonts pròximes a l’empresa, Salomó serà substituït de forma interina per Guillem Junyent, fins ara conseller.

A banda, l'empresa també ha anunciat que s'ha acordat la suspensió de la contractació d'accions al mercat alternatiu borsari. El consell d'administració de Nostrum ha decidit, d’aquesta manera, presentar el concurs de creditors després que no hagi pogut arribar a un acord sobre el deute no financer amb els diferents implicats en el termini marcat per la Llei concursal.

La renovació de la companyia es concretarà la setmana vinent

Amb tot, els responsables de la companyia indiquen que no defalliran, i que seguiran intentant dur a terme amb èxit el pacte en el marc del concurs, amb l'objectiu de reestructurar una part del passiu i recuperar l'estabilitat financera.

Sobre el cessament de Salomó, Nostrum indica que s'emmarca en un context de renovació «profunda» de l'òrgan d'administració de la societat, que s'ha de concretar amb la incorporació de «professionals de gran prestigi» dins del sector de la restauració. La renovació es concretarà la setmana vinent.


Comentaris

envia el comentari