El nou aparell de Lidl per a dormir bé per menys de 6 euros

Aquest article ja ha sigut un èxit de vendes a la pàgina web de la companyia alemanya

Et costa dormir a la nit? L'estrès, els nervis o els mals hàbits són factors que poden provocar dificultats per agafar el son o per mantenir-lo durant la nit, i això és molest i dolent per a la nostra salut. És molt important dormir i descansar, tant per al cos com per a la ment, però hi ha dies en què ens fiquem al llit i comencem a donar tombs, ens posem nerviosos perquè no agafem el son i ens acabem adormint tardíssim, i, per tant, no descansem prou. Si tens dificultats per dormir, aquest aparell de Lidl et pot ajudar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La llum led de Lidl per a ajudar-te a dormir

Segons es pot llegir a la pàgina web de Lidl, aquest invent «contribueix a la relaxació activa i a una respiració rítmica que afavoreix el son». Aquesta llum led de la marca Livarno compta amb dos programes ajustables de 10 i 25 minuts, 4 bombetes led de baix consum i de llarga durada i bases antilliscants per no ratllar els mobles. A més, s'apaga de manera automàtica.

Fotografia de la llum LED de Lidl
Aquest aparell ja està esgotat a Lidl online | Lidl

Inclou piles i instruccions i és fàcil de manejar gràcies al mòdul tàctil que té. Mesura 9,5 centímetres de diàmetre i 2,9 centímetres d'alt, de manera que és ideal per col·locar-lo allà on vulguis, ja que és petit. A més, arriba a projectar fins a una distància d'entre 1 i 3 metres. Pel que fa al preu, val 5,99 euros. Però tenim una mala notícia: ha tingut tant d'èxit que ja està esgotat en línia. Encreuem els dits perquè torni a estar disponible d'aquí a poc.

Altres productes de Lidl

Si encara tens ganes de comprar algun article de Lidl, te'n presentem algun que et poden interessar i que també estan triomfant a la pàgina web.

Llum led multifuncional

Per començar, tens la llum led multifuncional de 20 W, que és d'alta intensitat (fins a 2.900 Im) i compta amb un programa d'ajust continu de la brillantor. A més, ve amb 16 colors individuals i 4 programes de canvi de colors, i funciona endollat a la xarxa elèctrica.

Aquest article està disponible en color blanc i en negre, perquè escullis el que millor s'adapti a la decoració de casa teva. També porta un comandament a distància (amb un abast màxim de 3 metres) per a totes les funcions i un temporitzador perquè s'apagui automàticament, i tant el sensor de moviment com el de foscor es poden desconnectar manualment. 

El llum, que inclou una bombeta led de baix consum, està rebaixat i ara val 29,99 euros (abans, 34,99 euros) i només es pot comprar per internet.

Focus led amb sensor de moviment

Una altra opció és el focus led amb sensor de moviment de 20 W, que és perfecte tant per a espais exteriors com interiors. Aquest focus té una sensibilitat regulable i un abast ajustable d'entre 1 i 8 metres. I l'angle d'inclinació també es pot regular. Té una carcassa d'alumini molt resistent i una potència màxima de 20 W. A més, ve amb un comandament a distància molt fàcil d'utilitzar i un sensor que ajusta l'hora i la foscor, i la temperatura del color de la bombeta és d'aproximadament 6500 K (blanc fred). Val 19,99 euros.

Aquests són alguns dels articles que podem trobar a la pàgina web de Lidl i que ho tenen tot per a ser un èxit de vendes. I a tu, n'hi ha algun que t'hagi convençut?


Comentaris

envia el comentari