YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

✏ La pandèmia també s'estanca a les escoles catalanes, amb un únic centre tancat

El nou catàleg de cervesa de Mercadona tindrà més de 40 referències

Serà efectiu a partir de mitjans del 2019

Imagen de archivo de una tienda Mercadona
Imatge d'arxiu d'una botiga Mercadona | Cedida

L'èxit de Mercadona es basa, especialment, en els seus clients i en saber escoltar-los, ja que per la companyia ells són els seus «caps» i això ho té molt clar. Les decisions que pren la cadena es basen majoritàriament en totes les opinions que rep i, d'aquesta manera, va decidir fer-ne cas de nou per tal de millorar un dels productes que més es consumeixen durant l'estiu: la cervesa. Sense cap mena de dubte, aquest és un país cerveser i, per tant, va voler potenciar la seva presència en aquest mercat i oferir la millor qualitat possible als seus clients.

Així doncs, la cadena valenciana va decidir fer un pas endavant i proporcionar els tipus de cervesa necessaris per satisfer tots els seus clients. En unes declaracions, Juan Pineda, l'especialista en cervesa de Mercadona, va explicar «ens vam adonar que no només existeix un tipus de consumidor de cervesa molt variada, sinó que un mateix consumidor no té per què beure sempre el mateix tipus de cervesa».

Més de 40 tipus de cerveses al catàleg de Mercadona

La cadena de supermercats té al cap un canvi específic: renovar tot el seu catàleg de cerveses i oferir-ne més de 40 de diferents, a més a més, també vol transformar la seva pròpia marca de cervesa, Steinburg. La gran novetat és la millora del catàleg bàsic, amb la introducció de cerveses artesanes i d'especialitat. Ara per ara, però, aquesta actualització només està disponible en 80 botigues repartides entre Madrid i Granada. 

Imagen de algunas de las nuevas cervezar de Mercadona.
Imatge d'algunes de les noves marques de cervesa de Mercadona. | Cedida

 

Les novetats que es trobaran en el nou catàleg són: la versió suau i clàssica de Steinburg, Steinburg Shandy, Steinburg Sense Alcohol, Sabor a Sud -una de les grans novetats-, Krombacher, Special, Falke 0,0 i Radler. A més, també omplirà les seves prestatgeries amb cerveses especials i molt interessants pels més cervesers: doble malt, negres, torrades, d'abadia i Índia Pale Ale.

Les noves cerveses, a mitjans de 2019

Pineda també va compartir que «van detectar que devien millorar la qualitat del producte, oferir més varietat i millorar els formats, incloent-hi des de la identificació per colors, fins al disseny de les etiquetes, destacant l'atribut per sobre de la marca en el cas de la cervesa pròpia».

Mercadona aprofitarà aquest canvi en el catàleg de cervesa, que arribarà a totes les seves botigues a mitjans de 2019, per capgirar completament la seva estratègia: passaran d'un únic proveïdor a cinc especialistes perquè així, creuen, que augmentaran la qualitat dels seus productes.


Comentaris

envia el comentari