Nou consells per a eixugar-vos bé el cabell i no fer-lo malbé

L'assecador ens ajuda a tenir un millor acabat en el nostre cabell però si no l'utilitzem bé el pot fer malbé.

L'assecador és una eina molt útil per poder sortir al carrer amb un pentinat una mica decent. No obstant això, hi ha molta gent que assecant-se el cabell l'estan espatllant i fent-lo més trencadís.

  

Per això he volgut parlar amb La Botiga del Cabell per a que em recomanin quina és la millor manera per a assecar-vos el cabell mantenint-lo en bones condicions.

  

1. No us assequeu el cabell després de sortir de la dutxa

Com més mullat estigui el vostre cabell, més danys li causareu a l'assecar-lo. Elimineu tota la quantitat d'aigua que sigui possible amb una tovallola i deixeu-lo assecar durant una estona a l'aire. Quan vegeu que està humit però no degota aigua és quan podeu començar a assecar-ho amb assecador, no obstant podeu treure la humitat abans de procedir amb el secat amb l'assecador sense la boquilla. 

  

2. Utilitzeu el raspall correcte

Els raspalls de metall, s'escalfen molt ràpidament i danyen el cabell. Useu un raspall de fibres de niló o un raspall de ceràmica en el seu lloc. Els raspalls D-méli-mélo de Sibel o Jäneke també són ideals per no trencar el cabell a l'hora de pentinar-lo.

Raspall del cabell de Sibel | Cedida

3. Utilitzeu un protector contra la calor

Cada vegada que utilitzeu una eina de calor per al cabell, heu de protegir-ho amb un protector.

L'assecador ens ajuda a tenir un millor acabat en el nostre cabell però si no l'utilitzem bé el pot fer malbé. | Pixabay

  

4. Utilitzeu els productes adequats per al vostre cabell

Si teniu el cabell sec, no podeu utilitzar productes per a cabells grassos, ja que us el ressecaran molt més, igualment si teniu les arrels greixoses i utilitzeu productes molt hidratants, podríeu acabar endurint el cabell. Assegureu-vos de llegir bé l'etiqueta dels productes abans de comprar-los.

  

5. Dividiu el cabell en diferents seccions abans d'assecar-lo

Comenceu per la part del clatell i avanceu fins a arribar a la part de dalt del cap. Utilitzeu una pinça gran per ajudar-vos a subjectar el cabell.

  

6. Assequeu el cabell en la direcció correcta

Les arrels, heu d'assecar-les en sentit contrari a la caiguda natural del cabell, mentre que les puntes les heu d'assecar cap avall per obtenir la suavitat més gran possible.

Assequeu el cabell en la direcció correcta | Pixabay

  

7. Ajusteu la temperatura de l'assecador al vostre tipus de cabell

Heu d'utilitzar la mínima temperatura possible a la qual pugueu assecar el cabell de manera eficaç, ja que d'aquesta manera el danyareu menys.

  

8. No utilitzeu un assecador massa vell

Els assecadors, tenen una determinada vida útil i passat aquest temps deixen de funcionar correctament. Si veieu que s'escalfa massa, probablement va sent hora de canviar-lo.

  

9. Acabeu assecant el cabell amb aire fred

D'aquesta manera asseureu el pentinat perquè us duri més i evitareu que es crespi.

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari