Exterior d'un supermercat Lidl

El nou electrodomèstic de Lidl que promet ser un èxit de vendes, per només 29,99 €

La gofrera giratòria Silvercrest t'encantarà

Lidl promet arrasar amb la gofrera giratòria que ha tret. Els amants del dolç ho tindran molt fàcil amb aquesta novetat de la cadena alemanya.

Com ja deveu sabeu, la companyia no només ven productes d'alimentació. També ens ofereix articles molt útils que podem trobar a la secció de basar.

Quan hem vist aquest article, hem tingut clar que te l'havíem d'ensenyar perquè t'afanyis a comprar-lo abans que s'esgoti.

La gofrera de Lidl que promet triomfar

Aquest electrodomèstic és perfecte per als amants dels gofres. Es tracta d'una gofrera giratòria 180 graus de 1000 W.

Val 29,99 euros i es pot comprar a la pàgina web de Lidl. Preparar gofres a casa mai havia sigut tan fàcil!

Imatge de la gofrera giratòria de Lidl
Aquesta gofrera giratòria ho té tot per a ser un èxit de vendes | Lidl

La gofrera de la marca Silvercrest és ideal per a preparar aquests dolços, ja que, en ser giratòria, permet que la massa es distribueixi perfectament durant el procés de cocció. I té un revestiment antiadherent d'alta qualitat.

Aquesta gofrera, a més, compta amb pilots lluminosos de color vermell i verd i amb un mànec termoresistent. També inclou una protecció perquè no se sobreescalfi i una safata recollidora.

Només mesura 36 x 24 x 18 centímetres, així que la podràs col·locar a qualsevol racó de la cuina.

Altres electrodomèstics de Lidl

A més d'aquesta gofrera, la cadena alemanya compta amb altres electrodomèstics meravellosos per a la cuina. Un és el deshidratador d'aliments, que està pensat per a deshidratar fruita, verdura, herbes aromàtiques, carn i peix.

Té 250 W de potència i compta amb una protecció contra el sobreescalfament i un termòstat integrat.

Aquest aparell és ideal per a preparar fruita deshidratada sense necessitat d'afegir-hi conservants i també per a preparar cecina, per exemple.

A més, incorpora cinc recipients apilables que es poden fer servir per separat.

La deshidratadora de Lidl és molt útil per a preparar snacks saludables i només val 24,99 euros. Es pot comprar a la pàgina web.

Muntatge amb fotografies del deshidratador d'aliments i el processador d'aliments de Lidl
Aquests electrodomèstics de Lidl s'esgotaran aviat| Lidl

La companyia alemanya també té a la venda un processador d'aliment. Aquest producte estrella, que té una potència de 600 W, serveix per a barrejar, batre i amassar ràpidament i sense esforç. Compta amb una velocitat de regulació contínua i un botó turbo addicional.

A més, inclou un bol mesclador d'acer inoxidable amb cinc litres de capacitat. Té un braç giratori amb un botó de desbloqueig, cosa que et permetrà canviar fàcilment els accessoris.

També compta amb una capa antiesquitxades, unes varetes pastadores, una vareta batedora i unes varetes mescladores. La carcassa és inclinable i té un botó de seguretat.

El preu d'aquest processador d'aliments és de 54,99 euros i es pot comprar en línia.

Imatge de la iogurtera de Lidl
La iogurtera és un altre article estrella de la cadena alemanya | Lidl

La iogurtera de Lidl també és tot un èxit. Té una potència de 18 W i inclou set pots d'aproximadament 180 ml amb tapa de rosca i una tapa per a la mateixa iogurtera que es poden posar al rentavaixelles sense cap problema.

Aquest aparell es pot comprar a la web de Lidl per 12,99 euros.

 

A més d'aquests electrodomèstics que t'hem presentat, la cadena alemanya disposa d'una gran varietat d'articles per a la cuina. Tinguis els gustos que tinguis, segur que trobes l'utensili ideal per a fer-te el dia a dia més fàcil.