Vista del nou model de botigues Mercadona

El nou producte de Deliplus que ja es pot trobar a Mercadona

Mercadona ha llançat una anella protectora per a dits

Mercadona ha llançat una novetat que ningú esperava: una anella protectora per a dits. La companyia valenciana no només triomfa amb els articles clàssics, sinó que també ho fa amb les novetats més originals. Es tracta d'un supermercat que té molts productes diversos.

De fet, una de les seccions més populars de Mercadona és la de la Perfumeria, on mostren tota mena de productes de bellesa i cura personal.

Molts dels articles d'aquesta secció són de la seva marca pròpia, Deliplus, amb productes per a la cura, la higiene i la bellesa. Tots a preus realment assequibles.

D'aquesta manera, Deliplus s'ha convertit en tot un referent en el món de la cosmètica 'low cost'.

Mercadona no només ofereix cremes i maquillatge. També compta amb articles per a la cura personal, un dels quals és el que us presentarem a continuació.

Mercadona llança una novetat per protegir-se els dits

El supermercat ha posat a la venda una anella protectora per a dits. Es tracta d'un embenat que és capaç de protegir els dits de possibles frecs i cops. A més, és transpirable.

Aquest article Deliplus, segons explica Mercadona, es pot trobar a totes les botigues de la cadena des del mes de setembre. Es caracteritza «per ser un embenat transpirable i fàcil d'aplicar».

Imatge de l'anella protectora per a dits de Mercadona.
L'anella protectora per a dits que pots trobar a la zona de Perfumeria de Mercadona. | MERCADONA

L'anella protectora de dits es pot trobar a la secció de Perfumeria i es ven en capses de sis unitats.

Així, Mercadona amplia el catàleg de la seva drogueria i, a partir d'ara, aquest article es pot trobar a la mateixa zona on hi ha l'esparadrap o les tiretes.

El preu de cada capsa és de 2,80 €. 

Altres opcions de Mercadona per a la cura personal

El dit protector de Mercadona no és l'única novetat que ha presentat aquest any. Durant el mes de juliol van llançar unes tovalloletes antibaf per a ulleres. Portar mascareta i ulleres es pot convertir en un autèntic horror, ja que s'entelen amb molta facilitat i perjudiquen la visió.

Per això, Mercadona va decidir treure unes tovalloletes antibaf per a ulleres. Aquest producte, de la seva marca pròpia Bosque Verde, ja es ven des de fa uns mesos.

Les tovalloletes es poden fer servir tantes vegades com sigui necessari i s'han de guardar a l'interior del mateix envàs. També es poden guardar en una funda d'ulleres. S'elaboren per l'empresa Ubesol a la localitat d'Atzeneta d'Albaida, a València.

Un altre producte molt útil i perfecte per tenir cura dels peus és l'adhesiu anti-fregaments Deliplus. Serveix per donar un «confort instantani» a la zona on s'aplica, protegeix i preveu de les rascades i butllofes que pot provocar el calçat.

Es tracta d'un article que actua com una pel·lícula invisible que redueix el fregament i que, a més, no rellisca. Es ven en un format pràctic, petit i fàcil de transportar.

Es pot aplicar a les zones per prevenir els frecs o les ferides, tantes vegades com es vulgui. Això sí, no es pot utilitzar en ferides obertes.

L'adhesiu per a peus té un preu de 2,50 € i va molt bé per les rascades amb el calçat.

Aquests són només alguns dels articles de Mercadona que fan la vida molt més fàcil. A més, en la seva secció de Perfumeria podràs trobar molts més productes. N'has fet servir mai algun? No te'n perdis cap!