App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El nou producte estiuenc de Lidl que està arrassant a tot arreu

Aquest article de Lidl té un original disseny que ha cridat l'atenció de molts consumidors

Lidl
Lidl treu a la venda una orxata amb un disseny molt especial | Catalunya Diari

 

Per fi han arribat l'estiu i la calor i l'únic del que hi ha ganes ara és de gaudir d'un bon descans a la platja o a la piscina amb un gelat, un refresc o una orxata. Precisament és aquest últim producte el que triomfa als supermercats de Lidl, però no pel seu gust, sinó pel seu especial disseny

 

Arrasa als supermercats Lidl

La cadena de supermercats alemanya és popularment coneguda per la relació qualitat-preu dels productes que ofereix, però aquesta vegada no ha destacat per aquest motiu, sinó pel disseny d'un article que ha ressaltat entre altres models. Es tracta d'Or, xata!, una xufa refrigerada que inclou una petita llegenda a la cara lateral on s'explica el seu origen

 

 

De manera simple, la llegenda explica que fa molt temps el sol cremava al rei Jaume I. Una camperola es va oferir a ajudar-lo i li va brindar una beguda de color blanc, que va agradar molt al rei i la va batejar amb el nom de la marca. Sembla que aquesta petita història ha aconseguit captivar als consumidors, fent que molts d'ells l'escollissin entre les més de 15 marques d'orxata que s'ofereixen al supermercat. 

 

El veritable origen d'Or, xata!

El popular producte ha estat creat per l'empresa valenciana 'Fartons Polo', que ha decidit recentment ampliar la seva gamma d'articles i produir la seva pròpia orxata fresca amb xufes cultivades a Alboraya i adscrita a la Denominació d'Origen Xufa de València. Tal com ha destacat el director comercial de l'empresa, Rodrigo Polo, aquest producte «conté l'autèntic sabor de l'orxata natural», advertint que té més gust que altres orxates envasades.

 

Or, xata! està lliure d'al·lèrgens i de lactosa, i asseguren que pot aguantar fins a 21 dies abans de fer-se malbé. Des de la companyia expliquen que són l'única firma que té totalment integrat tot el procés d'elaboració, des de la producció de la xufa fins a l'orxata. «Això és el que ens diferencia, el control de la xufa i el que fa que aconseguim una orxata de gran qualitat», declarava Polo.