Muntatge amb el logotip d'Ikea a l'exterior d'una botiga i un cercle amb una botiga de JYSK

El nou rival d'Ikea que obre botigues a tot Espanya i té mobles a bon preu

Podràs trobar des de mobles de decoració fins a articles per al jardí

Ikea, la multinacional sueca, ha esdevingut la marca de decoració referent a escala mundial. Els seus múltiples descomptes i ofertes, a més de tenir els preus més baixos del mercat, li han fet estar al número 1. Qui no té a casa algun moble o producte d'Ikea? El seu èxit també és gràcies a la seva constant innovació.

Però què ha passat? Doncs que el 1979 va néixer la seva competència danesa, JYSK, i ara tothom en parla. No va ser fins a l'any 1984 quan va obrir la seva primera botiga fora de Dinamarca: va ser a Alemanya. Ara, supera les 3.000 botigues situades a més de 50 països. A Espanya hi ha 100 botigues, amb més presència a València.

Et presentem l'Ikea danès

JYSK és una cadena que ven de tot per a la llar, siguin mobles, llençols, etc. Aposta pels dissenys simples perquè s'adaptin i s'integrin molt fàcilment amb qualsevol decoració. Si passegem entre els seus passadissos o naveguem pel seu web, podem trobar moltes opcions per renovar el mobiliari de la nostra llar. Fins i tot, podem crear la nostra oficina o donar un toc especial al nostre jardí.

Exterior de la tenda de mobles Jysk
A JYSK trobaràs productes de tota mena per a casa teva. | Jysk

No només compta amb el seu estil escandinau, sinó que els preus són supereconòmics i assequibles per a qualsevol client. Això ajuda a fer que els seus consumidors siguin més fidels i es guanyin la seva confiança.

JYSK sempre busca de quina manera pot millorar i facilitar l'experiència dels seus clients. Per això, t'ofereix l'alternativa 'Click & Collect'. Aquesta consisteix a poder fer una reserva en línia del producte que tu vulguis i recollir-lo a la teva botiga més propera, en només mitja hora. Ara bé, si prefereixes el lliurament a domicili, no et preocupes, també tens aquesta opció. Demana el que vulguis i en un termini de lliurament de 2 a 10 dies laborables ho tindràs a casa teva.

Lliuraments diferents depenent del volum

Has de tenir en compte que, depenent del volum del paquet, trigarà més o menys. Els productes petits es consideren, per exemple, edredons, roba de llit i tovalloles, i el lliurament es farà de 2 a 5 dies laborals. En canvi, els grans (matalassos, mobles…) el termini és d'aproximadament 10 dies.

Pel que fa a les despeses d'enviament, per als paquets petits poden ser des de 3,99 € fins a 39,99 €, tot dependrà del pes i la zona d'enviament. En canvi, per als grans, les despeses són des dels 19,99 € fins als 89,99 €. També dependrà de la zona i el pes. A continuació, et mostrem un armari perquè vegis tu mateix que JYSK no s'allunya tant d'Ikea.

Amb 3 calaixos i 3 prestatges

Aquest bonic armari, de 2 portes i de color roure, disposa de 3 calaixos, i al seu interior compta amb 3 prestatges i una barra per penjar. Fa 96 cm d'amplària, 176 cm d'alçària, i té una profunditat de 50 cm. Bonic, oi?

Doncs tot això per només 175 €. No triguis a decidir-te perquè encara queden en estoc, però ràpidament s'esgotaran. Quedarà molt bé tinguis la decoració que tinguis.

Armari color roure JYSK
Aquest color combina amb tot. | España Diario TIPS

Aprofita l'espai que no utilitzes!

D'altra banda, a Ikea tens aquest. En lloc de tenir els 3 calaixos fora, els té a dins. També de 2 portes i és ideal per a espais petits. A més, inclou potes regulables que permeten corregir desnivells del terra. Les seves mides són 110/127 cm d'amplària x 181 cm d'alçària x 57 cm de fons. Gairebé igual que el de JYSK! Aconsegueix-lo a Ikea per exactament el mateix preu: 175 €!

Ja ho veus, el veí d'Ikea està entrant amb força a tots els països del món. El seu objectiu és poder obrir 300 establiments nous per tot Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!