Un vestit de la nova col·lecció de Zara s’exhaureix en segons

Una peça de la nova col·lecció de primavera de Zara s’ha esgotat en plenes rebaixes d’hivern

L’últim èxit de la firma Zara té més mèrit que mai, ja que es tracta d’una peça de la nova col·lecció de primavera 2019 en plenes rebaixes d’hivern. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, el vestit s’ha exhaurit però, pels que no es puguin quedar sense ell, ha sortit una altra versió del mateix en forma de faldilla.

  • Notícia relacionada: La reina Letícia llueix una faldill de Zara per rebre a grans de la moda

Els ‘polka dots’ seràn tendència aquest 2019

Fa unes setmanes, Zara va llençar un vestit de ‘polka dots’, una tendència que arriba per quedar-se aquest 2019, en teixit blau celeste i ‘polka dots’ de color negre, mànigues fins als colzes amb volum, escot picat creuat i un cinturó de la mateixa tela per ajustar a la silueta. El vestit costava 39,95 euros, un preu moderat tenint en compte que era de nova col·lecció; la sorpresa va ser quan, en plena campanya de rebaixes, s’esgotés en qüestió d’hores.

Vestido de Zara de lunares negros en fondo azul celeste
El vestit de la nova col·lecció que ja està esgotat costava 39,95 euros | Zara

La faldilla apareix com una alternativa

Per totes les persones que s’han quedat sense el popular vestit, Zara ha llançat una versió del mateix teixit en format faldilla, que es podria considerar igual o més espectacular que la peça esgotada.

Es tracta d’una faldilla a la cintura, tipus pareo d’altura ‘midi’ i que es tanca al costat lateral amb un cinturó decoratiu fet del mateix teixit. La faldilla, que té un cost de 29,95 euros i encara està disponible a les botigues Zara, és molt versàtil: es pot combinar perfectament amb tops, sabates de tacó o sabatilles.

Falda de Zara tipo pareo de lunares
La versión en faldilla d'estampat 'polka dots' encara està disponible a les botigues | Zara

Algunes ‘influencers’ ja han començat a publicar fotografies en els seus comptes d’Instagram amb la faldilla ‘polka dots’, com Rocio Osorno o Laura Eguizabal. La probabilitat de que aquesta peça també s’exhaureixi augmenta per moments. 

Aquest estiu 2019, segons els experts en moda, tornaran amb força les faldilles en forma de pareo; Zara ha començat a llançar-les també en ‘animal print’ i estampats d’estil mocador. Les noves peces que seran tendència s’aniran descobrint durant el pròxim mes de febrer.

  • També et pot interessar: Les deu millors sabates de les rebaixes de Zara