Un nou vestit de Zara es viralitza a Instagram però sorprenentment encara no s'ha esgotat

Es tracta d'un vestit de tall 'midi' de màniga curta, que destaca pel seu estampat a quadres de color verd ampolla sota un fons blanc

Tots els dissenys que llueixen les blogueres de moda i 'it girls' del moment s'acaben convertint en grans èxits de venda. I no només fem referència als models de les conegudes firmes de luxe, com són els accessoris de Gucci o Chanel, o les obres de nous artistes emergents que s'acaben creant tendències.

  

  

Moles 'influencers' opten per combinar els seus estilismes amb roba comprada a les conegudes firmes de baix cost on compra la majoria de gent, com Primark, Zara o Bershka. Aquests són precisament els que acaben tenint més èxit, ja que amb un pressupost més baix també es demostra que es pot anar a la moda.

Un nou vestit de Zara que es torna viral

Una de les marques més conegudes arreu del món és possiblement la signatura insígnia d'Inditex, ja que no només les 'influencers' espanyoles opten per lluir els seus vestits. Aquesta temporada, el seu gran èxit està sent un conjunt de jaqueta pantalons de color rosa, que fins i tot han lluït actrius i cantants espanyoles. Amb prou feines va durar a les prestatgeries de les seves botigues abans d'esgotar-se.

 

Una publicación compartida de Eva (@eva_13i) el

Això, però, no ha passat amb el nou disseny de Zara que s'ha tornat viral. Diverses 'influencers' de tot el món ja han fet protagonista indiscutible dels seus estilismes primaverals el nou vestit d'Inditex. Es tracta d'un vestit de tall 'midi' de màniga curta, que destaca pel seu estampat a quadres de color verd ampolla sota un fons blanc.

Sorprenentment encara no s'ha esgotat

A més, la peça també incorpora el detall imprescindible d'aquesta temporada, els botons extra grans, i un gran llaç que forma una espècie de cinturó. Es tracta d'un dels últims dissenys de Zara que es ven en múltiples talles de la XS a la XXL a un preu de 39,95 euros. Una àmplia varietat de talles que fa les delícies d'un gran i més ampli públic.

Tot i això, el més curiós és que tot i convertir-se en viral i ser un dels vestits més comentats recentment a les xarxes socials, sobretot Instagram, el disseny encara es pot comprar en qualsevol de les seves talles. Com a mínim pel que fa a botigues físiques a Espanya o a través de la seva pàgina web. Sembla que els clients espanyols no veuen amb bons ulls aquest vestit que sí que està arrasant entre les blogueres de moda.

Vestido de cuadros con cintruón de Zara, por 39,95 euros.
Vestit de quadres amb cinturó de Zara, per 39,95 euros. | Imatge de: Zara.

 


Comentaris

envia el comentari