El nou vestit de Zara que s'ha esgotat en només 24 hores

Era un dels dissenys clau de la nova col·lecció

La nova col·lecció de Zara 'Paris to Marrakesh' ha estat molt esperada pels clients de la marca, que desitjaven que arribés el dia en què les peces de roba de la col·lecció es posessin a la venda. Zara havia escalfat motors publicant algunes imatges de la campanya amb diferents peces de la col·lecció, i aquestes havien causat furor.

  

Però, de tots els nous dissenys, ha sigut un vestit la peça estrella. Es tracta d'un dels dissenys clau de la col·lecció que en només un dia ha aconseguit que s'esgotin totes les talles que es venien. El vestit que ha enamorat els clients de Zara és de color blanc i amb botons negres, de màniga curta i amb la faldilla que talla una mica per sota dels genolls.

Èxit total en només 24 hores

El vestit era la primera peça que es podia veure només entrar a la botiga 'online' de Zara. La marca ja preveia el gran èxit que ha tingut, esgotant-se en només 24 hores. Les seves cinc talles es troben actualment sense existències, des de la XS fins a la XL, totes elles s'han esgotat per complet.

  

Tot i això cal dir que es preveu que algunes d'elles es tornin a posar a la venda més existencies, ja que quan s'intenten comprar a través de la web apareix un cartellet que indica: 'Coming soon'.

Vestido color crudo de corte 'midi' con botones de Zara, por 39,95 euros
Vestit color cru de tall 'midi' amb botons de Zara, per 39,95 euros| Zara.

Sembla que molts han vist en aquest vestit blanc, amb un preu de 39,95 euros, un gran look per a aquesta pròxima temporada primavera-estiu. Es tracta d'un disseny molt senzill, i per això pot convertir-se en una peça de roba molt utilitzada pel dia a dia, ja sigui per anar a treballar, per passejar durant tota una tarda calorosa o fins i tot per anar a la platja.

Altres èxits de Zara

Aquest vestit de la col·lecció ‘París to Marrakesh’ ha estat l'últim gran èxit de la marca d'Inditex, però no l'únic ni el més sorprenent. Aquest vestit s'ha esgotat en només un dia, però, tot s'ha de dir, altres dissenys de Zara ho han fet en menys temps. És el cas, per exemple, d'unes sabates de 'crochet' que es van vendre a la pàgina web de Zara en només unes hores. 

També va passar el mateix amb unes altres sabates de la marca, en aquest cas unes botes de purpurina que imitaven un disseny creat per la marca Chanel, van ser les més exitoses de la campanya d'hivern.


Comentaris

envia el comentari