Els nous horaris dels supermercats després de superar tot Espanya la Fase 0

Les superfícies comercials intenten tornar a la normalitat

Imatge d'arxiu d'un supermercat
La majoria de supermercats han readaptat novament els seus horaris  | Cedida

Espanya continua endavant amb la seva desescalada i tot el país ja ha deixat enrere la fase 0. Això sí, hi ha zones que es troben a la número 1 i d'altres que ja han arribat a la número 2. Precisament, aquest procés d'avanç per recuperar la normalitat ha portat al fet que, des d'aquesta setmana, els supermercats hagin readaptat novament els seus horaris.

L'objectiu d'aquesta mesura no és altre que acabar amb les franges horàries que han determinat la seva obertura durant la crisi del coronavirus per així anar tornant a la situació anterior a la pandèmia. Perquè puguis coneixer quan podràs realitzar les teves compres en aquestes superfícies comercials, has de saber que aquests són els nous horaris que s'estableixen a partir d'avui:

Carrefour

Tots els supermercats d'aquest grup han canviat el seu horari. Cal consultar-los de manera específica perquè cadascú resta obert durant unes hores de dilluns a dissabtes. En concret, uns obren les seves portes a les 8:30 i altres a les 9.00 hores. Així mateix, uns tanquen a les 21.00 hores i uns altres a les 22.00 hores.

Lidl

Les botigues d'aquesta altra cadena recuperen l'horari habitual que tenien abans de la crisi. Així, de dilluns a dissabte estaran obertes de 9.00 a 21:30 o 22.00 hores, depenent del local. Les que a més també ho feien els diumenges, ara ho faran de 10.00 a 15.00 hores.

Mercadona

Fins a nou avís, els locals de la cadena de Juan Roig tindran un horari de 9.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres.

Alcampo

Si ets un assidu client de les botigues d'aquest grup has de saber que els seus hipermercats estaran oberts de 9.00 a 22.00 hores de dilluns a dissabte, arribant alguns fins i tot a tancar a les 23.00 hores. No obstant això, els seus supermercats estaran a disposició de el públic de 9.00 a 20:30 hores.

Consum

Després de la crisi, els supermercats d'aquesta cadena tornen al seu horari habitual: de dilluns a dissabte de 9.00 a 21:30 hores.

El Corte Inglés

El que són les àrees d'alimentació d'aquest grup així com els seus negocis Supercor i fins i tot Hipercor romandran oberts de dilluns a dissabte en horari de 10.00 a 20.00 hores.

Dia

Aquesta altra cadena vol començar a recuperar la normalitat després de la pandèmia. Per aquest motiu, ara, els seus supermercats obriran les seves portes de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.00 hores. Els que obrin també els diumenges ho faran de 10.00 a 14:30 hores.

Ahorramás

Les botigues d'aquest grup, per la seva banda, han establert el seu horari de dilluns a dissabte de 9.00 a 20.00 hores.

Aldi

Si ets un assidu de les botigues d'Aldi has de saber que obriran de 9.00 a 21:30 hores, tot i que algunes romandran obertes fins a les 22.00 hores.

Eroski

Als supermercats d'aquesta altra cadena, per la seva banda, podràs anar a fer les teves compres de dilluns a dissabtes, de 9.00 a 21.00 hores.


Comentaris

envia el comentari