Els nous perfums irresistibles de Primark Beauty

La firma ha posat a la venda tres noves col·leccions a preu ‘low cost’ que et seduiran amb el seu aroma i disseny

Primark Beauty presenta quatre noves col·leccions de perfums amb la seva pròpia marca PS
Primark Beauty presenta quatre noves col·leccions de perfums amb la seva pròpia marca PS | PRIMARK

 

Els nous llançaments de Primark Beauty sempre superen les nostres expectatives gràcies al seu preu assequible i la seva aposta per una àmplia varietat de productes de qualitat. Fruit de la seva secció ‘beauty’, l’empresa fundada per Arthur Ryan s’ha fet un nom entre les marques de moda que millors productes de bellesa ofereixen en el mercat.

Seguint les tendències de bellesa de moment, Primark ha apostat per complir amb la condició ‘cruelty-free’ amb els seus productes. L’última sorpresa de la cadena de moda ha estat una línia de perfums de marca pròpia que inclou un packaging molt fotogènic i uns aromes molt variats.

Els perfums PS

Aquestes tres noves col·leccions de fragàncies s’han llançat sota el nom de la seva pròpia marca PS. D’aquesta manera, Primark Beauty ens ofereix uns perfums l’aroma dels quals despertaran la nostra imaginació, ens faran gaudir i conqueriran de seguida les nostres prestatgeries, per un preu de 4,50 per unitat.

4 fragàncies inspirades en destinacions de somni
Quatre fragàncies inspirades en destinacions de somni | PRIMARK

 

Inspirada en les destinacions més atractives, la nova col·lecció està formada per quatre perfums diferents caracteritzats pel seu aroma i disseny únics: ‘New York Calling’ amb gessamí, vainilla, peònia, poma verda i ambre; ‘L.A Dreaming’ amb bergamota, pebre rosa, llimona tendra, orquídies i nabius; ‘Parisian Crush’ amb rosa, gessamí, ambre, pera i vainilla; i ‘Ibiza Escape’ amb síndria, pera, flor de Tiaré, toffe i almesc blanc.

Els 4 perfums inspirats en estats d'ànims i seniments
Els quatre perfums inspirats en estats d'ànims i sentiments | PRIMARK

 

Una altra col·lecció que vol eriçar la nostra pell representant quatre estats d’ànims són les següents fragàncies: ‘Neroli + Happy’ a base d’oli de tarongina, llimona, taronja i pomelo; ‘Blossom + Calm’ amb àmbar, taronja i ylang ylang; ‘Peony Love’ amb gessamí, mandarina, magnòlia, sàndal i pàtxuli; i ‘Iris + Bliss’ elaborada amb fusta, musk, bergamota i flor de frèsia.

Fragàncies d'essències pures
Fragàncies d'essències pures | PRIMARK

 

A més a més, trobem dues fragàncies dins la nova col·lecció que també han destacat per les seves essències pures: la ‘Bulgarian Rose’ amb rosa, sàndal, musk, praliné i grosella negra i la ‘Wild Patchouli’ composta per mirra, musk, cuir, grosella negra i pàtxuli blanc.

Sens dubte totes aquestes propostes aromàtiques són seductores i inspiradores, i el seu packaging les converteix en dissenys únics. Primark Beauty ens ofereix així, no només la seva pròpia col·lecció de perfums, sinó també tot un univers d’emocions a l’abast de qualsevol consumidora.


Comentaris

envia el comentari