Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Els nous pijames de Primark per a poder gaudir de l'hivern de la millor manera

Ja han arribat les Festes de Nadal a Primark i no podràs resistir-te als seus articles

Primark s'ha avançat i ja ha donat la benvinguda a l'època nadalenca. Quan entrem al novembre, les persones més fanàtiques de l'època nadalenca ens enfundem en els nostres jerseis més cursis per donar la benvinguda a aquestes setmanes tan màgiques. I no us mentirem: ens hem quedat amb la boca ben oberta quan hem vist la nova col·lecció de Primark, que està 100% inspirada en les Festes de Nadal.

La cadena irlandesa ha incorporat a les seves botigues pijames familiars de baix cost. Sí, això no només passa a les pel·lícules: ara podràs anar de conjunt amb tota la teva família. Primark ens proposa una col·lecció de diferents models de pijames pensats perquè se'ls pugui posar tota la família. Vols saber de quins es tracta?

El model ideal per als més 'freaks'

La cadena irlandesa ha decidit posar a la venda una col·lecció de pijames de Star Wars per a tota la família, ja que hi ha talles per a totes les edats. El protagonista absolut dels últims mesos ha estat, sense dubte, el conegut 'Baby Yoda'. Per això, estem segurs que aquest pijama triomfarà en totes les llars.

Els preus d'aquests pijames varien segons la talla: per a nens té un preu de 12 euros, per a adults de 13 euros i per a nadons de 10 euros. Fins i tot, tens un model per a mascotes, per si vols posar-li al teu gos, que té un preu de 12 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark) on

El model més clàssic

Si, d'altra banda, el que vols és un model clàssic on el Nadal sigui el protagonista, pots comprar els pijames #TeamSanta de Primark, que ja han triomfat a Instagram. Aquests models són molt nadalencs, i és per això que predominen els colors vermells, blancs i verds. Al centre de la samarreta veiem un dibuix d'un ren molt adorable. Aquests pijames tenen un preu de 13 euros per a adults, 10 euros per a nens, 8 euros per a mascotes i 7 euros per a nadons.

Mickey Mouse, el rei de les Festes de Nadal

Si sou una família fanàtica del món Disney, aquest model us encantarà. Es tracta d'una col·lecció familiar on el protagonista és Mickey Mouse. Aquest model també té diferents preus: per a nens i mascotes costa 13 euros, per a nadons 10 euros i per a adults 15 euros.

Fotografia dels pijames de Primark
Aquest és el model més divertit de Primark | Primark

El model més seriós

D'altra banda, Primark també té un model més formal (però no per això menys ideal) inspirat en el Nadal. En aquest model predominen els arbres i els ninots de Nadal, així com els colors típics d'aquesta època tan màgica. Aquest pijama té els següents preus: 13 euros per a adults, 10 euros per a nens, 7 euros per a nadons i 8 euros per a mascotes. I, a tu, quin model t'agrada més?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tis 'the season to wear matching Pyjamas Prices from £ 7 / € 8 / $ 9 #Primark #PJs

A post shared by Primark (@primark) on