Lidl obre una nova botiga 'online' a Madrid

Ofereixen en línia tots els seus productes de basar

Imagen de archivo de un supermercado Lidl
Imatge d'arxiu d'un supermercat Lidl | Catalunya Diari

L'últim llançament de la cadena de supermercats Lidl ha deixat tots els seus clients bocabadats: una botiga 'on line' per vendre tots els seus articles de basar. És a dir, els accessoris per la llar, els electrodomèstics, les eines, la roba i els articles d'oci. Així doncs, Lidl ha volgut apostar per oferir una pàgina web de compres 'online', de moment només per la Comunitat de Madrid, tot i que encara està en fase de proves i han de verificar que aquest mètode beneficia els seus clients. 

Finalment, si el projecte obté resultats satisfactoris, estudiaran obrir més botigues Lidl 'online' al llarg de tot el territori peninsular.

Ja es poden trobar les millors ofertes per Internet

D'aquesta forma, no caldrà adreçar-se fins la botiga física i s'evitaran les llargues cues que sempre es formen a primera hora els dies que hi ha ofertes espectaculars. Es podran comprar sense moure's de casa i els articles arribaran en un termini de tres dies.

Els articles de basar que la cadena de supermercats Lidl ofereix són de diferents marques. Per exemple, la roba esportiva i íntima és d'Esmara, les eines de bricolatge i jardineria són de Parkside i Florabest, i la marca dels accessoris de cuina és Ernesto.

Captura de pantalla de la nueva tienda 'online' de Lidl
Captura de pantalla de la nova botiga 'online' de Lidl | Catalunya Diari

 

Venda 'online' per ara només a Madrid

Només es pot accedir a la botiga 'online' a través de la pàgina web de la Comunitat de Madrid, on de moment no està a la venda cap producte d'alimentació durant el període de prova. Lidl és l'última cadena de supermercats que s'ha sumat a la moda de la venda per internet, després que ho fes Mercadona, però molt més tard que Carrefour que fa anys que disposa de botiga 'online'. 

Comprar des de casa

Les taxes per enviar la compra fins a casa seran de 3,99 euros, independentment del volum total d'articles adquirits, i la gestió d'aquestes compres es durà a terme d'un magatzem extern situat a Seseña, a la província de Toledo, Catella-La Manxa. A més a més, les compres en línia no es podran recollir en cap supermercat proper perquè no forma part de la gestió de les botigues físiques de Lidl.


Comentaris

envia el comentari