YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nova edició limitada de Mercadona que ja s'està esgotant

Els nous esmalts d'ungles Deliplus estan triomfant arreu d'Espanya i s'espera que siguin tendència aquesta primavera

Imatge d'un logo de Mercadona
Mercadona ofereix una nova edició limitada de Deliplus | Mercadona


Mercadona torna a sorprendre'ns amb les seves novetats de la secció 'La Perfumeria', amb una edició limitada de Deliplus. Així doncs, si ets amant dels cosmètics de Mercadona, estàs de sort: et presentem els nous esmalts d'ungles que pots trobar a les prestatgeries de la companyia valenciana per un temps limitat.

Els esmalts d'ungles 'Shinny' Deliplus

Mercadona compta amb una gran varietat de colors d'esmalts d'ungles i, puntualment, ofereix altres varietats exclusives. Aquesta vegada, la companyia valenciana ens ha sorprès incorporant quatre nous esmalts que aportaran lluentor a la teva manicura.

Els esmalts d'ungles 'Shinny' de Deliplus destaquen pel seu acabat brillant i, per descomptat, pel seu preu; cada esmalt costa 2,25 euros i Mercadona aconsella utilitzar-los amb una base prèvia. Aquests esmalts d'ungles estan triomfant a les xarxes socials, sobretot perquè són colors pastissos i, per tant, ideals per a la primavera.


To rosa 97

El to rosa de l'esmalt d'ungles 'Shinny' de Deliplus és ideal per a aquelles persones que no volen lluir un color cridaner. El color rosa quedarà ideal amb els teus 'looks' de colors grisos i pastissos.
 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

To malva 973

El to malva és un dels més 'top' de la nova edició limitada de Mercadona. Els tons malva són ideals per combinar amb 'looks' grisos, blancs, negres i fins i tot de colors beix.

 

To blau 972

Si t'agrada el color blau, aquest to 972 és ideal per combinar amb colors taronges, roses, blancs...


To groc 970

Sens dubte, aquesta és una de les opcions que més ens ha agradat d'aquesta nova edició de Mercadona. L'esmalt d'ungles to groc 970 es pot combinar amb tons blancs, grisos, negres i fins i tot blaus i verds.
 

Altres esmalts d'ungles Deliplus

A més d'aquesta edició limitada, Mercadona disposa d'una gran varietat de tons i tipus d'esmalts d'ungles. Per exemple, ofereix opcions per a manicura francesa, esmalts d'ungles efecte gel, esmalts d'assecat ràpid i  de diferents tons.


Opcions per a la cura d'ungles

Mercadona també destaca pels seus productes recomanats per a la cura d'ungles. Així doncs, podràs trobar el tractament gel per a ungles de Deliplus, que està indicat per a aplicar després de pintar-se les ungles. El seu preu és de 2,95 euros. Mercadona també compta amb una base amb vitamines, ideal per aplicar una o dues vegades per setmana, i té un preu de 2,95 euros.

Per altra banda, es recomana utilitzar el tractament per curar la debilitat de les ungles, que podràs comprar per 2,95 euros. Deliplus també ofereix unes gotes que són ideals per a aplicar després de l'última capa d'esmalt, i té un preu de 2,95 euros.

Aquestes són algunes de les opcions que ofereix Mercadona per a la cura i l'estètica de les nostres ungles. No obstant això, en les prestatgeries de 'La Perfumeria' de Mercadona, podràs descobrir quines són les opcions que millor s'adapten a les teves necessitats.


Comentaris

envia el comentari