Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

La nova ganga de Lidl: ofereix cotxes per menys de 100 euros

La cadena de supermercats ha anat un pas més enllà i s'ha atrevit a endinsar-se en el món del motor

Lidl sorprén constantment amb els productes que va afegint en el seu catàleg. Després de l'èxit del patinet elèctric, la cadena de supermercats s'ha atrevit a endinsar-se en el món del motor.


El negoci dels cotxes ha anat canviant amb el pas del temps. Ara hi ha la possibilitat de tenir un vehicle per subscripció, pagant una quota fixa al mes i sense haver de preocupar-se per qüestions com l'assegurança. El rènting és cada vegada més habitual i amb la caiguda de vendes per culpa de la pandèmia de la Covid-19, Lidl ha aprofitat per fer-se un lloc en aquest món.

La nova aposta de Lidl

La cadena de supermercats ha anat un pas més enllà i s'ha potenciat de nou en la venda de cotxes. No es tracta d'un projecte 100% inèdit, ja que l'any 2019 van fer una prova per comprovar que el negoci funcionaria, i després del gran èxit que va tenir, la companyia finalment ha decidit donar-li una oportunitat.

Des de principis del mes de març, Lidl està oferint als seus clients la possibilitat d'obtenir un cotxe a través de la pàgina web 'auto-lidl.de'. D'aquesta manera, l'empresa alemanya ha reprès la venda de vehicles que va ser tot un èxit en 2019. Aquell any va aconseguir vendre 500 unitats del Fiat 500 per un import de 89 euros mensuals i un compromís de 48 mesos de durada.

Ara, Lidl ha volgut treure al mercat una nova oferta. En aquesta ocasió, està limitada a 1.000 cotxes i només estarà disponible fins al pròxim 30 d'abril a través de la botiga en línia. El procés de reserva és totalment telemàtic i es pot fer en tan sols 15 minuts.

Vehicles per menys de 100 euros

Lidl té disponibles el Renault Twingo, el Clio i el Kia Stonic, i els preus oscil·len entre els 89 i els 135 euros mensuals, depenent de la marca i del model.

El vehicle més econòmic és el Renault Twingo Life, que pots obtenir-lo per 89 euros mensuals durant 4 anys. Per contra, l'opció més completa i més cara correspon al Kia Stonic Vision, el qual pots aconseguir per 135 euros mensuals amb un contracte de 4 anys, per 150 euros amb un contracte de 3 anys i per 170 euros per un període de 2 anys.

A més, en el preu està inclòs el transport del vehicle fins al concessionari, on el client haurà d'anar a buscar-lo per formalitzar el lliurament. No obstant això, no s'inclouen les despeses de manteniment del cotxe ni l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil. Ara bé, es poden incloure per 164 euros mensuals. 

Lidl compta amb el suport de dues empreses amb experiència en el sector per dur a terme aquesta iniciativa: Vehiculum i Sixt +. De moment, només s'està provant a Alemanya, encara que podria arribar a França. Amb tot això, segons 'La Vanguardia', no s'està estudiant que la iniciativa arribi a Espanya.