IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els 20 pintallavis perfectes pel Nadal de la línia 'beauty' de Zara

L'última novetat de la firma insígnia d'Inditex sorprèn a tothom amb una gran varietat de pintallavis de colors mat

Imagen promocional de la colección de labiales 'Ultimate' de Zara
L'última novetat de Zara, una línia 'beauty' amb 20 pintallavis | Zara

Una gran notícia per a tots els amants de les novetats de Zara i dels seus productes de bellesa: la firma insígnia d'Inditex treurà al mercat 20 pintallavis que, de ben segur, s'esgotaran en qüestió de segons. El furor per cadascun dels dissenys de Zara ha fet que rebem amb molta il·lusió el llançament d'aquests productes 'beauty' que ens pintaran els llavis aquest Nadal.

Imagen promocional de la barra de labios de la colección 'Ultimate' de Zara
Els nous pintallavis de Zara, l'opció perfecta per aquest Nadal | Zara

 

La novetat 'beauty' de Zara: 20 pintallavis mat 

Es podran adquirir 12 pintallavis d'alta pigmentació amb un acabat de vellut i 8 pintallavis líquids amb un acabat ultramat amb els colors de més èxit de la temporada. A través de les fotografies promocionals de la firma 'low-cost' hem pogut veure que els colors protagonistes seran el vermell, el granat i el morat fosc, sense oblidar el vermell passió o el rosa 'nude'. Els 20 pintallavis que sortiran a la venda el 5 de desembre —només a la pàgina web de Zara— s'han fet a partir de la selecció de colors de la col·lecció tardor-hivern 2018 per la maquilladora Pat McGrath.

Imagen promocional de la colección de labiales 'Ultimate' de Zara
Els pintallavis de Zara sortiran a la venda el 5 de desembre | Zara

 

Els colors mat són tendència 

La col·lecció de bellesa de Zara s'anomena 'Ultimate' i serà imprescindible per a totes les dones que es vulguin maquillar aquesta temporada. «En aquest llançament inicial hem volgut anar més enllà i aprofitar el coneixement i l'experiència dels millors professionals per tal de seleccionar els tons més espectaculars amb un acabat mat de llarga durada i perfectament llestos per utilitzar», expliquen des de la marca espanyola. Tant els pintallavis de barra com els líquids són mat, però amb una textura hidratant, sedosa i de llarga durada. La millor part és que l'ampli ventall de colors són ideals per combinar amb tots els 'outfits' de la temporada.

Imagen promocional del 'kit' de maquillaje de labios de Zara
La col·lecció de bellesa de Zara s'anomena 'Ultimate' i els colors mat en són els protagonistes | Zara

 

A la venda el 5 de desembre només a la pàgina web 

I això no és tot. A part dels 12 pintallavis de barra i els 8 pintallavis líquids, la col·lecció 'beauty' de Zara també està formada per tres pintallavis de barra de diferents colors i un 'kit' d'edició limitada amb tots els productes per aconseguir uns llavis irresistibles. Només es podran adquirir a la pàgina web de Zara a partir del 5 de desembre per 9,95 euros els tres pintallavis i 19,95 el tot 'kit'.


Comentaris

envia el comentari