ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

La nova sidra de Mercadona: Ciber Wild Panther

La beguda de poma més refrescant de Mercadona per només 0,90 euros

Imagen de archivo de un rótulo de la cadena de supermercados Mercadona
Imatge d'arxiu de la cadena de supermercats Mercadona | Mercadona

La cadena de supermercats valenciana, Mercadona, no para de recomanar nous productes, sobretot noves begudes per tots els seus clients que sempre estan buscant nous sabors, com els amants de la cervesa. Des de fa uns mesos, algunes de les botigues de Mercadona oferien entre els seus productes la nova sidra Ciber Wild Panther, una aposta per les begudes amb gas i de sabors afruitats com aquesta de poma.

En aquest cas, Cider Wild Panther és una sidra que no s'ha fabricat exclusivament per Hacendado, la marca blanca de Mercadona, sinó que entre els seus supermercats s'ha estès aquesta marca que prové d'un fabricant de cerveses, Font Salem, que és una empresa filial de Damm, líder en la fabricació de begudes, refrescs i aigües que està localitzada a València.

La sidra Ciber Wild Panther a la venta en Mercadona
La sidra Ciber Wild Panther a la venda a Mercadona | Mercadona

 

Nova sidra amb gas, sabor a poma, a Mercadona

Tot i que fa uns quants mesos que aquesta sidra tan refrescant va arribar a les botigues de Mercadona, no l'han promocionada fins ara, quan han decidit donar-la a conèixer a tots els seus clients. No obstant això, també cal dir que realment no tots els productes arriben alhora a tots els supermercats d'arreu del país.

Cider Wild Panther és una beguda amb gas  que s'elabora des de la fermentació de les pomes, té un sabor molt suau i el seu percentatge és només del 4,5%. A més, només es pot adquirir en les ampolles de 330 mil·lilitres que es venen de forma individual per 0,90 euros cada una. Des de Mercadona recomanen que aquesta sidra es consumeixi molt freda, fins i tot afegint-hi gel, i que és l'acompanyant ideal a l'hora de consumir els aperitius, còctels o menjars.

Gran assortiment de cerveses i refrescs

D'aquesta manera Mercadona suma la sidra Cider Wild Panther a la seva gran varietat de fins a 30 tipus diferents de cerveses, que vol acabar ampliant la seva oferta a més de 40. De fet, Steinburg, que és la seva pròpia marca de cervesa, té les varietats més sol·licitades, com la doble malta, reserva, vermella, amb llimona, però encara n'arribaran més, com la cervesa negra o d'abadia. 

El seu interproveïdor Font Salem, que també comercialitza amb Carrefour i DIA, té una gran varietat de sidres i podria ser que un cop Mercadona llanci la seva Cider Wild Panther, vulgui apostar per les altres varietats i ampliar encara més el seu gran assortiment de begudes.


Comentaris

envia el comentari